Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Lise Öğrencilerimizden TÜBİTAK'TA BÜYÜK BAŞARI!
Lise Öğrencilerimizden TÜBİTAK'TA BÜYÜK BAŞARI!
  • Paylaş
53. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Finalistleri belli oldu. Okyanus Lise Öğrencileri, TÜBİTAK Proje Yarışması Bölge Sergisinde 18 Bilimsel Proje İle Yerini Alıyor.

TÜBİTAK tarafından düzenlenen, 53. Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması'nda Okyanus Koleji öğrencileri bu yıl da büyük bir başarıya imza attı.

Okyanus Koleji lise öğrencileri, 14-17 Mart  2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan TÜBİTAK Bölge Finalleri'nde; Biyoloji, Kimya, Fizik, Edebiyat, Tarih, Matematik, Teknoloji Tasarım, Değerler Eğitimi, Sosyoloji ve Coğrafya alanlarında hazırladıkları 18 Bilimsel Proje ile TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Proje yarışmasına yerini alıyor. Öğrencilerimiz yıl boyunca okullarında ve üniversitelerden aldıkları destekle hazırladıkları projelerini, 14-17 Mart tarihlerinde bulundukları bölgelerde sergileyerek, akademisyenlerden oluşan değerlendirme jürilerine sunumlarını gerçekleştirecekler. 

Türkiye genelinde en fazla proje çalışması yürüten ve her yıl çok sayıda proje ile Tübitak bölge finallerine katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin çalışmalarını planlayan ve destek veren başta BARGEM (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Merkezi) ekibimize ve danışman öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bölge Finallerinde Okyanus Kolejleri'ni temsil edecek öğrencilerimize bölge finallerinde başarılar dileriz. 
TÜBİTAK Bölge Final sergisi ödül töreni 18 Mart 2022 günü gerçekleşecektir.

 


Haber
:
Pınar ÇETİN
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
07 Mart 2022, Pazartesi 17:09
Okunma
:
1.234 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları