Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | LGS KAMPI Zirveye Son Adım
LGS KAMPI Zirveye Son Adım
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Ortaokul kademesi olarak dönem içinde yaptığımız LGS çalışmalarına paralel olarak NİSAN LGS KAMPI düzenliyoruz.

5-10  Nisan 2020 tarihleri arasında (5 gece 6 gün) gerçekleşecek NİSAN LGS KAMPI ile öğrencilerin sınava yönelik çalışmalarını yoğunlaştırmalarına ve motivasyonlarını yükseltmelerine imkan tanıyacağız.

Okul dışında gerçekleştirilecek olan NİSAN LGS  KAMPI, kamp ortamı için uygun özelliklere sahip, temiz hava ve tabiat içerisinde öğrencilerin rahat çalışacakları bir ortamda gerçekleşecek.

Hedef, en yüksek kişisel sınav derecesini gerçekleştirmek olduğundan, kampa katılan öğrencilerimize her gün yeni nesil sorularından oluşan deneme sınavı yapılacaktır. Bu deneme sınavlarının hemen ardından soruların çözümleri konu anlatımları ile birlikte verilecektir. Ayrıca öğrenciler akşam saatlerinde “Öğretmenine Sor’’ çalışmasıyla kamp boyunca pek çoksoru çözecekler. Çalışma sırasında çözemedikleri sorular hakkında öğretmenlerinden destek alabilecekler.

Kamp boyunca öğrenciler  yeni nesil farklı soru kalıplarında pek çok soru çözerek, konu tekrarı yaparak çalışmalarını yürütecekler. NİSAN LGS KAMPI'na katılmak için okul idarecileriyle iletişime geçebilirsiniz.

Başvuru için son gün 13 Mart 2020’dir.

NİSAN LGS KAMPI hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif


Haber
:
Sevda GÜL
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
19 Şubat 2020, Çarşamba 15:57
Okunma
:
1.332 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları