Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Kariyer ve Gelişim Saatinde Bu Hafta Blok Zincir Teknolojisi ve Senin Geleceğin
Kariyer ve Gelişim Saatinde Bu Hafta Blok Zincir Teknolojisi ve Senin Geleceğin
Bu haftaki Kariyer ve Gelişim Saatinde (KGS) “Bilgi, Medya ve Teknoloji Becerileri” başlığı altında Bilgi ve iletişim teknolojileri (ICT) Okuryazarlığı 21. yüzyıl yetkinliklerinde vurgu yapılan önemli bir konu var: Blok Zincir / Blockchain.

Teknolojinin hızla evrildiği bu yönü öğrencilerimize anlatıyoruz, öngörü kazandırıyoruz. Çünkü geçtiğimiz yıllarda yayınlanan araştırmaların ortaya koyduğu bir gerçek var: “Şu an ilkokulda olan her 100 çocuktan 65'ii ileride icat edilmemiş işlerde çalışacak.” Biliyoruz ki gelecek ona hazır olanlara ve onu tasarlayanlara iyi gelecek.

Bora Serhat ÇELİK
Murat AKDEMİR