Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Kariyer ve Gelişim Saati - 22 Yaratıcı Problem Çözme ve Altı Şapka Düşünme Tekniği
Yaşadığımız tüm sorunları akılcı, verimli, yapıcı şekilde çözmek ve yaşam koşullarımızı iyileştirmeye çalışmak her bireyin doğal sorumluluğudur. Aynı şekilde parçası olduğu dünyanın sorunlarına çözüm düşünmek de gayet doğal. Ne derler bilirsiniz "Ya çözümün ya da sorunun bir parçasısındır."

22.sini paylaştığımız Kariyer ve Gelişim Saatinde 21. Yüzyıl becerilerinde önemi anbean artan yaratıcılık (creavity) ve problem çözme becerilerine değiniyoruz. Oldukça geniş bir konu ancak kavram hakkında bilgilendirmek, önemini vurgulamak ve bir tekniğin uygulanışını göstererek bu sınırlı zamanın etkin kullanılmasını amaçladık.

Bora Serhat ÇELİK
Murat AKDEMİR