Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Kariyer Konuşmaları Yılın Son Konuşması, "Gördüğün Her Şey Mühendislik Harikası" İle Finalini Yaptı.
Kariyer Konuşmaları Yılın Son Konuşması, "Gördüğün Her Şey Mühendislik Harikası" İle Finalini Yaptı.
  • Paylaş
Bu yıl ilk defa düzenlenen Kariyer Konuşmaları, 7. ve son konuşma olan Mühendislik Kariyer Konuşması'nı iş uzmanları ve üniversite temsilcilerinin katılımıyla tamamladı.

Okyanus Kolejleri olarak bu yıl başarıyla tamamlanan Kariyer Konuşmaları'nın final konferansı olan Mühendislik Kariyer Konuşması 14 Mayıs'19 tarihinde Kemerburgaz Okyanus Koleji'nde İstanbul'daki tüm kampüslerin katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlik; alanında uzman meslek sahipleri, akademi dünyasından uzmanlar ve üniversite kulüplerinden temsilciler ile iş dünyasından katılımcıların bulunduğu 1 forum panel, 3 talks event, simulation, workshop olmak üzere konuşma, tartışma ve uygulamalardan oluşan bir etkinlik olarak uygulanmıştır. Konuşmalar temel mühendislik alanları olan Makine/Araçlar, Bilgisayar-Yazılım/ AI, İnşaat/Yaşam Kompleksi, Biyomühendislik/Giyilebilir Teknolojiler, Endüstri ve Uzay-Hava/ Siber Teknolojileri genelinde konuşmacıların deneyimlerini paylaşması üzeriden devam etmiştir.

Mühendislik Kariyer Konuşması Canlı Yayın Programı,Üniversite Bölüm Fuarı, VR Uygulamaları ve Workshoplar ile aynı zamanda Kariyer Günü niteliği de kazanmıştır. 9 Konuşmacının yer aldığı etkinlik sabah saat 10:30'dan 15:30'a kadar sürmüştür. Konuşmalarda 15 Üniversite stand kurup Mühendislik Fakültesi Öğrencileri ve Akademisyenleri ile Okyanus Koleji Mühendis Adayı Öğrencilerimizin sorularını cevaplamışlardır.. Öte yandan YİSGÜM ve YTU RACING; VR Simülasyonları ile etkinlikte uygulamalar sağlayarak öğrencilerin deneyimlerine katkıda bulunmuştur.

Etkinlik Şeması

1.Alan Konferans Salonu: Sunum, Söyleşi, Canlı Yayın Söyleşi Programı

2.Alan Fuaye 1 Alanı: Standlar( Üniversiteler, kulüpler ), Sergi ( Teknoloji), Kariyer Planlama Masası( İşkur Meslek Danışmanı)

3.Alan Fuaye 2 Alan: YİSGÜN İnşaat Simülasyonu, YTÜ-R Araç Simülasyonu

Etkinlik Kemerburgaz Okyanus Koleji Lise Okul Rehber Öğretmenleri Barış ABİ ve Dicle KARA'nın Mentörlüğünde, Bahçeşehir Okyanus Koleji Lise Okul Rehber Öğretmeni Adem MUTLU'nun da destekleriyle koordine edilip, başarıyla tamamlanmıştır.


Haber
:
Bora Serhat ÇELİK
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
20 Mayıs 2019, Pazartesi 16:55
Okunma
:
3.025 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları