Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | İstanbul Valisi Sn.Ali Yerlikaya LGS’de tüm soruları doğru yanıtlayarak tam puan alan İstanbuldaki Türkiye 1.si öğrencilerimizi makamında ağırladı.
İstanbul Valisi Sn.Ali Yerlikaya LGS’de tüm soruları doğru yanıtlayarak tam puan alan İstanbuldaki Türkiye 1.si öğrencilerimizi makamında ağırladı.
  • Paylaş
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen Ortaöğretim Kurumları Giriş Sınavı’nda tam puan alarak 1 milyon 25 bin 607 kişi arasından birinci olan 118 İstanbullu öğrenciye hediye takdim etti.

İstanbul Valiliğince düzenlenen törende İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı da öğrencilere ödüllerini verdi.

“Hedefimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Vasiyetine Ulaşmak”

Törende yaptığı konuşmasında Vali Ali Yerlikaya, “Bu sınavda, Türkiye genelinde 565 kardeşimiz sizin tabirinizle ‘full çekti’. İstanbul’umuzda ise bu başarıyı 118 kardeşimiz gerçekleştirdi. Soruları tamamını cevap anahtarının aynısı gibi yapmak kolay iş değil. Sizinle gurur duyduğumuzu belirtmek için buraya davet ettik.

Bu başarıya vesile olan, sizleri yetiştiren öğretmenlerinize, okul müdürlerinizi tebrik ediyoruz. Tebriğin, takdirin en büyüğünü anneler ve babalar alıyor. Sizlerden çok şey bekliyoruz. Bizim ümidimizsiniz. Siz Türkiye’nin ümidisiniz. İstanbul’u, ülkemizi sizlerle muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşıyacağız. Hedefimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün üzerimizdeki vasiyeti budur.” diyerek konuşmasını noktaladı.


Haber
:
Serdar ÖZPINAR
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
28 Haziran 2019, Cuma 19:27
Okunma
:
3.702 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları