Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | INSPO 2021 Heyecanı Başladı
INSPO 2021 Heyecanı Başladı
  • Paylaş
Türkiye'nin Bilim Okyanusu, Okyanus Kolejleri sadece kendi öğrencileri değil Türkiye ve yurt dışındaki tüm öğrencileri bilimsel çalışmalara teşvik etmek amacıyla yıllardır çeşitli organizasyonlar gerçekleştirmektedir.

2007 yılında ulusal düzeyde başlayan bilimsel proje yarışmamız, 2014 yılından itibaren Uluslararası Bilimsel Projeler Yarışması – INSPO (International Science Project Olympiad) adıyla uluslararası düzeye genişletilmiştir.

Okyanus Eğitim Kurumları BARGEM (Bilimsel Araştırma Geliştirme Merkezi) ve Üniversite işbirliğiyle, bilimsel düşünce yeteneğini geliştirmek, bilimsel araştırmalara yöneltmek amacıyla 10.’su düzenlenecek olan INSPO 2021 (International Science Project Olympiad) Online Uluslararası proje yarışması başvuruları başladı.

Bu yıl ulusal ve uluslararası platformda online olarak gerçekleştirilecek yarışmamıza Çevre, Enerji, Mühendislik ve Sağlık kategorilerine yönelik projeleri ile 14-18 yaş aralığındaki tüm öğrenciler katılabilecektir.

Öğrencilerin bilimsel projeleriyle katıldığı yarışmada değerlendirmeler, alanında uzman akademisyenler tarafından yapılmaktadır.

17- 18 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek yarışmamıza başvurular 14 Mart 2021 tarihine kadar devam edecektir. INSPO Hakkında detaylı bilgi edinmek ve online başvurularınızı gerçekleştirmek için aşağıda yer alan adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

www.inspoturkey.com


Haber
:
Duygu YAVUZ
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
08 Mart 2021, Pazartesi 17:42
Okunma
:
1.405 defa okunmuş

  • Paylaş
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları