Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Balkanlar Gezisi
Balkanlar Gezisi
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nin tüm kampüslerinin 5, 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencilerinin katılımı ile Balkanlardan Avrupa' ya İzlerimiz adlı gezimiz gerçekleştirilecektir.

Balkanlardan Avrupa' ya İzlerimiz

Okyanus Kolejleri'nin  tüm kampüslerinin   5, 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencilerinin katılımı ile  Balkanlardan Avrupa' ya İzlerimiz  adlı gezimiz gerçekleştirilecektir.

Balkanların acı tatlı hikayesini, eşsiz tarihini, birbirinden farklı gelenek göreneklerini ve göz alıcı doğal güzelliklerini, mirasımızı keşfetmek için Belgrad, Budapete, Viyana, Prag, Bratislava, Üsküp ve Selanik'i  kapsayan 04 -14 Haziran 2024 tarihleri arasında   10 gün 10 gece  olacak gezimizi sizlerin katılımı ile gerçekleştireceğiz.

Balkanlar, Avrupa'nın tarih açısından en zengin coğrafyalarının başında geliyor. Yüzyıllar boyunca Romalılar, Slavlar, Yunanlılar, Türkler gibi her biri bölgenin karakterini etkileyen farklı kültürleri ağırlamış toprakları üzerinde. Bu kadar zengin bir kültürel mirasa sahip Balkanları dolaşırken köprüden ibadet yapılarına, evlerden çarşılara karşınıza çıkan her eserde bu çeşitliliğin izlerini göreceksiniz.

Balkanlardan Avrupa' ya İzlerimiz  adlı gezimize katılmak için okul idarecileriyle ve Sosyal Bilgiler öğretmenlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Başvuru için son gün 22.02.2024

Balkanlardan Avrupa' ya İzlerimiz  adlı gezimiz hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.


Haber
:
Okyanus Web Ofis
Editör
:
Okyanus Web Ofis
Tarih
:
16 Ocak 2024, Salı 13:44
Okunma
:
632 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları