Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Aklı Havada Olanlar Buluştu
Aklı Havada Olanlar Buluştu
  • Paylaş
Mesleğinde ışıldayan profesyonellerin, bilgilerini ve deneyimlerini gençlere aktarıldığı Okyanus Kolejleri Kariyer Konuşmaları, Havacılık Kulübü öğrencilerinin buluşmasıyla devam etti.

Öğrenciler, öğretim yılı başlangıcında uygulanan MAPP Kariyer Envanteri sonrasında, yetenek ve hedefleri doğrultusunda özgürce seçtikleri Kariyer Kulüplerinde meslekleri, meslek profesyonellerini ve kendilerini tanıma imkânı buluyor.

18 Nisan Perşembe Günü Okyanus Kolejleri Fatih Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleştirilen Havacılık Kariyer Kulübü öğrencilerinin "Aklı Havada Olanlar  Buluşuyor" isimli etkinliği Kariyer Konuşmalarının altıncısı oldu.

Havacılık Kariyer Kulübünün etkinliğine öğrencilerimizin davetini kırmayarak katılan konuşmacılarımız:

Uçuş Öğretmeni Pilot Ünal ASTER , Uçak teknisyeni Mehmet ATEŞ , İstanbul Ticaret Üniversitesi Havacılık bölüm Bşk. Doç.Dr. Okşan ARTAR.

Programın sunuculuğunu Beykent Havacılık Kariyer Kulübü Başkanı Meriç Efe Bozdağ ile Havacılık  Kariyer Kulübü Projeler Sorumlusu Ege Gürbüz  yaptı.

Uçuş Öğretmeni Pilot Ünal ASTER sunumunda pilotluk hakkındaki deneyimlerini ve kendi kariyer öyküsünü keyifli bir sunumla gençlerle paylaştı. Ardından havacılık alanında uçak – gövde ve motor bakımı hakkında çalışmalarını yürüten Uçak Teknisyeni Mehmet Ateş hocamız öğrencilerle deneyimlerini paylaştı. Etkinliğine yemekten soran devam edildi. Ardından Ticaret Üniversitesi Havacılık bölümü başkanı Doç. Dr.Okşan Artar “Havacılık Hakkında Son Trendler” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Etkinliğimiz soru cevap eşliğinde son buldu.

Havacılık  Kariyer Kulübü üyesi olan 250 öğrencinin dinleyici olarak katıldığı Kariyer Konuşmalarının koordinatörlüğünü Beykent ve Bahçeşehir PDR Öğretmenleri Yağmur Çağlar ve Adem Mutlu yürüttü.


Haber
:
Bora Serhat ÇELİK
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
15 Mayıs 2019, Çarşamba 14:49
Okunma
:
2.515 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları