Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ailece Atölyedeyiz Tüm Hızıyla Devam Ediyor!
Ailece Atölyedeyiz Tüm Hızıyla Devam Ediyor!
  • Paylaş
Aile olmak dünyanın en güçlü ve en özel hissidir. Sevginin en içten ve en güçlü hali de ailedir. Aile içi ilişki dinamikleri çocuklarımızın yaş alması ile değişmektedir. Bu değişim süreçlerinde birlik olabilmek,birbirini anlayabilmek, doğru iletişim kurabilmek, değişimleri fark edebilmek zamanla öğrenilebilecek davranışlardır.

Aile bağlarınızı kuvvetlendirmeye destek olmak amacıyla anne, baba ve çocuğun katılacağı atölye programı geliştirdik. Mart ayı boyunca tüm kampüslerinde tüm aile bireylerinin aynı anda katılacağı aile içi iletişimi destekleyici bu atölyeler devam edecektir.

Okyanus Kolejleri Ortaokul Kademesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi olarak "Ailece Atölyedeyiz" çalışmaları ile amacımız; ailelerin psikolojikdurumlarını olumlu anlamda desteklemek, tüm paydaşların aile içi dinamikleri keşfetmelerine yardımcı olmak, anne, baba ve çocuk rollerinin hissettirdiklerini anlamlandırmayı kolaylaştırmak ve edindiğiniz deneyimleri aktarabileceğiniz bir paydaşlık ortamı oluşturmaktır. Atölye programları içerisinde yer alan kazanımlar interaktif drama teknikleri kullanılarak uygulanmaktadır.


Haber
:
Yıldız ÖZGÜR GÜREL
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
21 Mart 2022, Pazartesi 10:02
Okunma
:
1.186 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları