Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 8. O’MUN Konferansı Başlıyor…
8. O’MUN Konferansı Başlıyor…
  • Paylaş
Öğrencilerimizin Birleşmiş Milletler temsilcilerinin rollerini üstlenerek dünya meselelerini tartıştığı O’MUN konferansında; İngilizce dili, topluluk önünde konuşma, uzlaşma, tartışma kültür ve yeteneklerinin geliştirilmesi amaçlanır. Öğrencilerimizin Birleşmiş Milletler temsilcilerinin rollerini üstlenerek dünya meselelerini tartıştığı O’MUN konferansında; İngilizce dili, topluluk önünde konuşma, uzlaşma, tartışma kültür ve yeteneklerinin geliştirilmesi amaçlanır.

Öğrencilerimizin Birleşmiş Milletler temsilcilerinin rollerini üstlenerek dünya meselelerini tartıştığı O’MUN konferansında; İngilizce dili, topluluk önünde konuşma, uzlaşma, tartışma kültür ve yeteneklerinin geliştirilmesi amaçlanır. Öğrencilerimiz İngilizcelerini geliştirmelerinin yanı sıra özgüvenli bir şekilde tartışmalara katılıp farklı bakış açıları kazanırlar. Ayrıca özgeçmişleri için de bir prestij kaynağı elde ederler.

Katılımcıların, gerektiğinde kendilerini bireysel düşüncelerinden soyutlayarak farklı görüşleri de temsil etmelerini sağlayan O’MUN; bu sayede öğrencilerimizin dünyaya bakış açılarını geliştirmektedir.

Ortaokul öğrencilerimiz için düzenlenecek olan 8. O’MUN için son kayıt tarihi 08 Nisan 2022’dir.

Dünya meselelerine duyarlı tüm Ortaokul İstanbul kampüslerindeki öğrencilerimizi sabırsızlıkla ve büyük bir hevesle bekliyoruz!


Haber
:
Eda CİHAN
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
28 Mart 2022, Pazartesi 09:19
Okunma
:
1.200 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları