Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 2.Ulusal Okyanus Kolejleri Astronomi ve Uzay Konferansına Geri Sayım Başladı
2.Ulusal Okyanus Kolejleri Astronomi ve Uzay Konferansına Geri Sayım Başladı
  • Paylaş
28 Şubat - 2 Mart Tarihleri arasında Okyanus Kolejleri Ortaokul öğrencileri Antalya Limak Atlantis otelde II. Ulusal Okyanus Kolejleri Astronomi ve Uzay Konferansı etkinliğine katılacaklar.

Eğlendirici ve Eğitici Kalıcı Eğitim

4 gün sürecek etkinlikte öğrencilerimiz TUG BİTOM’da  (Tubitak Gözlemevi Bilim ve Toplum Merkezi) gerçekleşecek eğitimin yanı sıra, temel astronomi konuları ile ilgili eğitimler alarak bu eğitimlerin öğretici ve eğlendirici atölye çalışmalarını gerçekleştirecekler. Gece gözlemleri ve planetaryum etkinlikleri ile öğrendikleri bilgileri kalıcı hale getirecekler.

Prof. Dr. Ethem Derman’ın Katılımları

Ülkemizde Astronomi ve Uzay Bilimleri alanında önde gelen hocalardan olan Prof. Dr. Ethem Derman, II. Ulusal Okyanus Kolejleri Astronomi ve Uzay Konferansı’na katılarak öğrencilerimize, “uzay çağına hazırlık ve uzay yolculukları” konularında eğitim verecektir.

Okyanus Kolejleri Fen Bilimleri Zümresi, Majole Education & Travel Şirketi ve Okyanus Kolejleri Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi (UBAM)‘nin ortaklaşa yürüttüğü bu organizasyona katılan tüm öğrencilerimizin verimli ve keyifli bir etkinlik geçirmelerini dileriz.


Haber
:
Abdullah KARALAR
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
25 Şubat 2020, Salı 17:15
Okunma
:
1.964 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları