Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 2021 LGS Hijyen Kuralları
2021 LGS Hijyen Kuralları
  • Paylaş
Merhaba sevgili öğrencim, Biliyorsun ki LGS’ye sayılı günler kaldı. Tüm dünya genelinde yaşanan salgın sebebiyle sınavın nasıl bir ortamda yapılacağıyla ilgili bazı endişelerin olabilir. Bu endişelerini gidermesi için alınacak olan bu önlemlerden biraz bahsedelim.

Öncelikle bilmelisin ki sınav yapılacak tüm okullar sınav öncesinde dezenfekte edilmiş olacak. Sınava gireceğin okula ulaştığında bekletilmeden, sosyal mesafe
kurallarına dikkat edilerek sınav salonuna alınacaksın. Sınav anında sosyal mesafeye göre oturma düzeni sağlanacağı için istediğin zaman maskeni çıkarabileceksin ayrıca tüm sınav sınıflarında maske ve dezenfektan malzemeleri bulunacak. Sınav görevlileri, iki oturum arasında verilecek 45 dakikalık arada sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde beklemenizi sağlayacak. Böylelikle tüm öğrenciler için koruyucu önlemler sınavdan önce, sınav anında uygulanmış olacak. Gördüğün gibi senin sağlığını korumak amacıyla birçok önlem alındı. Sen de alınan bu önlem ve kurallara uyarak sadece sınavına odaklanabilirsin.

Şimdiden başarılar dilerim.


Haber
:
Yıldız ÖZGÜR GÜREL
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
02 Haziran 2021, Çarşamba 15:00
Okunma
:
797 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları