Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Toplantılarımız Tüm Şubelerimizde Başladı
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Toplantılarımız Tüm Şubelerimizde Başladı
  • Paylaş
Okyanus Koleji 2019-2020 Eğitim Öğretim açılış toplantısı 19 Ağustos tarihinde Kemerburgaz kampüsümüzde yönetim kurulu, İstanbulda bulunan şube yöneticileri ve öğretmenlerin katılımı ve Genel Müdürümüzün konuşması ile gerçekleşti.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı açılışı toplantıları, Türkiye genelindeki 2500 kişilik dev kadromuzun katılımı ile kendi illerinde başladı. 

İstanbul şubeleri toplantısı Kemerburgaz Kampüsümüzde Genel Müdürümüz, Yönetim Kurulu, idareciler ve öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleşti.

Genel Müdürümüz Sn.Lokman Demiray, tarihçemiz ve Eylül ayında eğitime başlayacak 2 yeni şubemizin tanıtımı ile konuşmasına başladı. Okyanus Koleji eğitim sistemi YETENEK MERKEZLİ EĞİTİM MODELİ'nin detaylarından bahseden Sn.Demiray, ayrıca Okyanus Koleji gibi büyük ve köklü bir kurumda çalışmanın avantajları ve öğretmenlere çocukları yetiştirirken aldıkları sorumluluğun bilincinden bahsetti. Sn.Demiray yeni eğitim döneminde tüm kadromuza da başarılar diledi…

2019-2020 eğitim döneminin tüm ülkemiz için hayırlı ve başarılı geçmesini temenni ediyoruz…


Haber
:
Okyanus Kolejleri
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
20 Ağustos 2019, Salı 12:41
Okunma
:
5.117 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları