Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 1. Ulusal Astronomi ve Uzay Konferansı
1. Ulusal Astronomi ve Uzay Konferansı
  • Paylaş
Okyanus Koleji Öğrencileri 22 – 25 Ekim 2018 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek olan 1.Ulusal Astronomi ve Uzay Konferansı eğitimine katılacaklar.

Ortaokul Fen Bilimleri zümresi olarak çözüm ortaklarımız Majole education & travel şirketi, Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Merkezi (BARGEM) ve Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi (UBAM) birimlerimiz ile beraber 22 - 25 Ekim 2018 tarihleri arasında Antalya'da 1. Ulusal Astronomi ve Uzay Konferansı eğitim programını planlamış bulunmaktayız.

1. Ulusal Astronomi ve Uzay Konferansı ile öğrencilerin Astronomi ve Uzay konusundaki meraklarını arttırarak, öğrencilere içinde yaşadığımız evreni, güneş, güneş sistemi, yıldızlar, galaksiler, kozmoloji, uzay teknolojileri hakkında derinlemesine bilgiler kazanmalarını hedefliyoruz. Öğrenciler, katılacakları oturum ve etkinlikler ile etkin biçimde iletişim kurmayı, bilimsel düşünme süreçlerini uygulamayı öğrenecekler. Ayrıca öğrenciler, sanal gökyüzünün oluşturulduğu planetaryum ile takım yıldızlarının gökyüzündeki konumlarını tanıma fırsatı bulup teleskop ile Ay yüzeyine oldukça yakından bakma fırsatını ve heyecanını yaşacaklar.

Okyanus Koleji olarak öğrencileri içinde bulunduğumuz uzay çağına ayak uyduracak şekilde yetiştirilmeleri adına Astronomi ve Uzay Konferansına katılmalarını bekliyoruz.

1. Ulusal Astronomi ve Uzay Konferansı ile detaylı bilgi almak için okullarımızdaki Müdür, Müdür Yardımcıları ve Fen Bilimleri Öğretmenlerinden detaylı bilgiye ulaşabilir ekteki broşürü inceleyebilirsiniz.


Haber
:
Semih İnan
Editör
:
İbrahim Aslan
Tarih
:
27 Eylül 2018, Perşembe 09:21
Okunma
:
2.528 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Sabiha EBCİM / 28 Eylül 2018, Cuma 10:02
Niçin Astronomi Eğitimi?
Hikayesi insanlık tarihi kadar eskiye dayanan astronomi, çok boyutlu düşünebilme yeteneğini arttırdığı, temel bilimlerin anlaşılmasını kolaylaştırdığı ve bilimsel yetilerin gelişmesine katkı sağladığı için öğrencilere verilmelidir. Ancak bu sayede doğru bilimsel düşünceye sahip, eleştirel düşünebilen, teknolojiyi kolayca kullanabilen ve çevresindeki olaylara duyarlı olan bireyler yetiştirilebilir. Tüm öğrencilere şimdiden başarılar dilerim.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları