Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün”de Veliler Sahnede
"Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün”de Veliler Sahnede
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri ortaokul kademesi tarafından Türkiye’de ilk defa 5., 6., 7., ve 8.sınıf öğrencileri ile gerçekleştirilen “Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Projesi”nde ikinci dönem başladı. 28 Kasım 2015- 20 Ocak 2016 tarihleri arasında Veli Sempozyumları düzenleniyor.

1 Ekim 2015 tarihinde başlayan projenin ilk basamağında öğrenciler hayalini kurdukları meslekleri belirtmişlerdi. 28 Kasım’da başlayan projenin ikinci basamağında seçilen meslek gruplarını temsil eden gönüllü veliler öğrencilerle meslekleri hakkında bilgi veriyorlar.

1476 Gönüllü Veliden Tam Destek

Okyanus Kolejleri Ortaokul Rehberlik Ana Bölüm Başkanı Çiğdem Aghazadeh “Projemiz başından itibaren başarıyla devam etmekte. Şuanda gönüllü velilerimizin mesleklerini anlattıkları Sempozyum aşaması olan ikinci bölümdeyiz. 1476 gönüllü velimiz Ocak sonuna kadar düzenlediğimiz sempozyumlarla öğrencilerle bir araya gelerek meslekleri hakkında bilgi veriyorlar.” dedi.

Velilerin katılımdan ve verdikleri destekten duydukları memnuniyeti de dile getiren Aghazadeh, "Ortaokul velilerimiz bizi her zaman olduğu gibi bu seferde yalnız bırakmadılar. Velilerimizin katılımlarından ve bize verdikleri destekten çok memnunuz. Okyanus Kolejleri Ortaokul kademesi olarak kendilerine çok teşekkür ederiz.” dedi.

2768 Öğrenci, 123 Meslek Hakkında Bilgileniyor

“Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Projesi”nin ikinci aşamasında Okyanus Kolejleri’nde okuyan 2768 ortaokul öğrencisi 123 meslek hakkında bilgi sahibi olacak. Aralarında doktor, avukat, mühendislik, pilot, öğretmen, futbolcu, sanatçı gibi meslek gruplarının da olduğu meslekleri, o meslek mensubu velilerden öğrenecekler.

Veli sempozyumları Ocak 2016'da tamamlanacak.


Haber
:
Çiğdem Aghazadeh
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
30 Aralık 2015, Çarşamba 11:21
Okunma
:
1.917 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları