Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | "Dönüşüm Yolculuğu" Teması ile 6. Okul Öncesi Eğitim Sempozyumu Gerçekleştirildi
"Dönüşüm Yolculuğu" Teması ile 6. Okul Öncesi Eğitim Sempozyumu Gerçekleştirildi
  • Paylaş
16 Mart Cumartesi günü Okyanus Kolejleri Bahçeşehir Kampüsü’nde “Dönüşüm Yolculuğu” teması ile 6. Okul Öncesi Sempozyumu gerçekleştirildi.

Dönüşüm Yolculuğu temalı sempozyuma katılan konuşmacılarımızdan Prof. Dr. Belma Tuğrul,oyunlaştırılmış sınıf yönetim şekillerine örnekler vererek, çocuklarda heyecan ve merak uyandıracak tekniklerden bahsetti. Farklı ve yaratıcı olma yönünde algılarımızın daha açık olması gerektiğini vurguladı. Kendisine ait oyun materyallerini de yanında getirerek dinleyicilere birçok oyun oynattı.

                                                                       

Bir diğer konuşmacımız Ahmet Şerif İzgören,kurucusu olduğu İzgören Akademi’den ve tecrübelerinden aktarımlarda bulundu.Hidayet Türkoğlu, Perran Kutman gibi tanıdığımız isimlerin hayatlarından da örnekler vererek hayallerinin peşinden gitmenin ve inandığın şeyi yapmanın önemini vurguladı. Anlattığı anılarla herkesin yüzünde ve kalbinde gülücükler bırakan, zaman zaman duygulandıran bu konuşma, dinleyicilere emek vererek ve inanarak başladığımız her yolu tamamlayabileceğimizi hatırlattı.

 

Konuşmacılarımız Sayın Belma Tuğrul ve Ahmet Şerif İzgören’e değerli katılım ve paylaşımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.


Haber
:
Kader ÇEVİK
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
19 Mart 2019, Salı 13:05
Okunma
:
1.919 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları