Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | “Ben De Yazarım” Yarışması Mart Ayı Birincileri Belli Oldu
“Ben De Yazarım” Yarışması Mart Ayı Birincileri Belli Oldu
  • Paylaş
"Ancak yazıya geçmiş düşüncenin değeri vardır; geri kalanlar boş çırpınmalardan, rüzgarın alıp götürdüğü bir saatlik hayallerden, başka bir şey değildir.’’ der Emile Zola.

Yazma eylemi, insan zihnini geliştiren ve bilgiyi başkalarına aktarmaya olanak tanıyan en önemli araçtır. Yazma eylemi olmasaydı insanoğlunun elde ettiği bilgiyi sonraki nesillere aktarması pek de kolay olmazdı. Ayrıca eğitimin dinlemek ve okumak dışında üçüncü sacayağı da yazmaktır. Yazma eylemi, öğrenme ve düşünceleri planlı bir şekilde yansıtma açısısından hayati önem taşımaktadır.

Bizler Okyanus Kolejleri Türkçe Zümresi olarak öğrencilerimizin kendini yazarak ifade edebilmesi ve bu yönünü geliştirebilmesi için ‘’Ben De Yazarım’’ yarışmasını her ay düzenli bir şekilde tüm şubelerimizde yapmaktayız. Türkçe dersinin dört temel becerisinden birisi olan “yazma” becerisini geliştirirken öğrencilerin yaratıcılıklarını ortaya koymalarını ve iç dünyalarına ayna tutmayı amaçlayan “Ben de Yazarım” yarışmasının mart ayı teması ise; "Kahraman Şehit Ömer Halisdemir’ e Mektup" idi. Okyanus Koleji ortaokul öğrencilerinin büyük bir istek ve heyecanla katıldığı yarışmada birbirinden güzel eserler, mektup türünde kaleme alındı. Her kampüste her sınıf seviyesinden seçilen birinciler, 20 Okyanus Yıldızı ile ödüllendirildi.

 

"Ben De Yazarım" Mart Ayı Birincileri için tıklayınız.


Haber
:
Tuğba AKGÜN
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
08 Nisan 2019, Pazartesi 18:27
Okunma
:
658 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları