Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | “Ankara, Okyanus Kadar Derin” Diyen Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Öğrencileri Muhteşem Bir Etkinlikle Dikkatleri Üzerine Çekti
“Ankara, Okyanus Kadar Derin” Diyen Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Öğrencileri Muhteşem Bir Etkinlikle Dikkatleri Üzerine Çekti
  • Paylaş
Araştırmacı-tarihçi ve fotoğraf sanatçısı Sayın Erdinç AKGÜL öncülüğünde Eryaman Okyanus Koleji Kurumsal Tanıtım Müdürlüğünün iş birliği ile ortaokul kademesi öğrencilerinden oluşan 20 kişilik bir grup; Anıtkabir, Ulus ve Ankara’nın en eski yerleşim yerlerinden olan Beypazarı ilçesi gibi Ankara’ya değer katan yerlerde bölgeyi ve bölge insanını yansıtan harika fotoğraflar çektiler.

Yaklaşık 4 ay süren bu çalışmada 7000’in üzerinde fotoğraf çekildi. Öne çıkan bu fotoğraflardan 40 tanesi 21 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00’deAnkara Tren Garı’nda coşkulu bir açılışla sergilendi. 28 Mayıs 2022 Cumartesi tarihine kadar Ankara Tren Garı’nda ziyaretçilerine açık olacak fotoğraf sergimizin açılışına büyük ilgi gösterildi.

Açılış öncesinde Okyanus Koleji ortaokul kademesi öğrencilerinden oluşan zeybek ekibi de hazırladıkları zeybek gösterisini sergilediler.

Fotoğraf sergisinin açılışına Sayın Ankara Valisi, Ankara Vali Yardımcısı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Etimesgut Belediye Başkanı, Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürü,  Etimesgut İlçe Milli Eğitim Şube Müdürünün davetli olduğu sergimizin açılışını Ankara İl Kültür Turizm Müdürü SayınAli AYVAZOĞLU, Kültür ve Turizm Bakanlığı Şube Müdürü Sayın Gülşah PÜREN ve Okyanus Koleji Ankara Bölge Koordinatörü Sayın Onur KAŞKAYA gerçekleştirdi.

Uzun bir emek gerektiren bu çalışma ile Eryaman Okyanus Koleji ortaokul kademesi öğrencileri Ankara’ya “Ankara, Okyanus Kadar Derin” diyerek teşekkür etmiş oldular.
Biz de öğrencilerimizin hazırlamış olduğu fotoğraf sergimizin açılışına yoğun ilgi gösteren tüm misafirlerimize çok teşekkür ederiz.
 


Haber
:
İpek ÖLÇER
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
30 Mayıs 2022, Pazartesi 17:55
Okunma
:
1.932 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları