Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ulusal ve Uluslararası Başarılı Öğrencilerimiz Ödül Gecesinde Kurucumuz ile Buluştu…
Ulusal ve Uluslararası Başarılı Öğrencilerimiz Ödül Gecesinde Kurucumuz ile Buluştu…
  • Paylaş
Ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece alan öğrencilerini ödüllendirmek isteyen Okyanus Koleji, "2018 Ulusal ve Uluslararası Başarıları Ödül Töreni" düzenledi.

Kemerburgaz kampüsünde düzenlenen törene, okul yöneticileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Programda, Okyanus kolejinin İstanbulda bulunan şubelerinin ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde "spor", "bilim", "yetenek" kategorilerinde ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece alan 100 öğrencisine çeşitli ödüller verildi. Öğrenciler ödüllerini Kurucumuz Sn.Orhan Özbey'in elinden aldı. 

Ayrıca öğrencilerin başarılarına katkı sunan ve onlara destek olan öğretmenlere de plaket takdim edildi. 

- "Sporda 11 Türkiye birinciliğimiz var"

Kurucumuz Sn.Orhan Özbey, törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin çok çalışıp gayret gösterdiklerini ve başarı kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. 

Başarılı öğrencileri ödüllendirmek için bir araya geldiklerini dile getiren Özbey, "Gençlerimizin ortaya koydukları başarılarla övünüyoruz, iftihar ediyoruz. Yine daha güzel başarılarda beraber olacağız. O kadar çok başarımız var ki, sadece sporda bile 11 Türkiye birinciliğimiz var. Geriye birinci olmadığımız hiçbir alan kalmadı. Umuyorum ki yıllardır devam eden başarılarımız hep sürecek." diye konuştu. 

Bir kez bile olsa başarıyı tatmanın son derece önemli olduğunu vurgulayan Özbey, bir defa başarıyı yakalayan öğrencinin her zaman başarılı olmak için çalışacağını söyledi. 

- "MAPP Kariyer Testi çok önemli"

Sporu ve bilimi güzel ahlakla taçlandırmaya çalıştıklarına dikkati çeken Özbey, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Öğrencilerimizin bilim, yetenek, spor, sanat, müzik ve tiyatro dalında başarıları var. Bunların büyük bir kısmı spor, müzik ve tiyatro gibi hobi başarılar. Ama öğrencilerin mutlaka kariyer meslekte de başarılı olması gerekiyor. Bu anlamda Okyanus Kolejleri'nin yaptığı MAPP Kariyer Testi çok önemli. Bu testle öğrencilerimizin genetiğinin, doğasının hangi kariyer mesleğe uygun olduğunu tespit ediyoruz."

Analitik düşünmenin önemini vurgulayan Özbey, kategorik değil analitik düşünen öğrenciler yetiştirmeye çalıştıklarını belirtti. 

Tören, Özbey'in ödül alan öğrenciler ve öğretmenlerle çektirdiği toplu fotoğrafla sona erdi.


Haber
:
İbrahim Aslan
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Murat Akdemir
Tarih
:
28 Mayıs 2018, Pazartesi 11:08
Okunma
:
2.382 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları