Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Türkiye Geneli Okyanus Koleji Öğrencileri OBİT'te Geleceği Tasarladılar...
Türkiye Geneli Okyanus Koleji Öğrencileri OBİT'te Geleceği Tasarladılar...
  • Paylaş
Okyanusun Genç Tasarımcıları Bilim, İnovasyon ve Sanat içerikli Tasarım Projeleriyle OBİT 2018 de yarıştılar.

Okyanusun Genç Tasarımcıları Bilim, İnovasyon ve Sanat içerikli Tasarım Projeleriyle
OBİT 2018 de yarıştılar.

26 Nisan 2018 tarihinde Kemerburgaz Okyanus Kolejinde BARGEM (Bilimsel Araştırma Geliştirme Merkezi) tarafından gerçekleştirilen organizasyona ilgi büyüktü. Kurucumuz Orhan Özbey, Genel müdürümüz Lokman Demiray, yönetim kurulumuz, velilerimiz öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen ve tüm gün süren OBİT organizasyonu bundan sonra Okyanus kolejleri için geleneksel bir yarışma olacak..

Bargem Proje Koordinatörü Duygu Yavuz, “OBİT öğrencilerimiz için yapmamız gereken bir yarışmaydı. Çünkü öğrencilerimizin yeteneklerini sergileyecek farklı platformlar olması çok önemli. OBİT, lise ve ortaokul öğrencilerimizin içindeki hayal gücünü, yaratıcılığı ve üretkenliği ortaya çıkarmak için yapılmış bir organizasyondur. Yarışmamıza bu yıl 25 farklı kampüsümüzden toplamda 367 proje başvurusu gerçekleşti ve bunlardan 77 tanesi yani 154 öğrencimiz final sergisinde yarışmak üzere davet edildi. Yarışmaya başvuru yapan ve bugün burada yarışan tüm öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı yürekten tebrik ediyorum.” dedi.

Bilişimsel Tasarımlar, Çevre ve Enerji Temalı Tasarımlar, Endüstriyel Tasarımlar ve Sanatsal Tasarımlarda birbirinden değerli projeler sergileyen öğrencilerimiz alanında uzman 12 jüri üyesi tarafından değerlendirildi. Değerlendirme sonunda Birincilik başarısı elde eden toplam 16 öğrencimiz “Avrupa Turu” kazandı. İkincilik elde eden öğrencilerimiz “Yarım Altın”, Üçüncülük başarısı gösteren öğrencilerimiz ise “Çeyrek Altın” kazandılar.

OBİT yarışması ödül töreni sonrası keyifli bir mangal partisiyle son buldu. Okyanus Kolejinin Ankara, Adana, Antalya, Bursa ve İzmir kampüslerinden yarışma katılan 66 öğrencimiz 27 Nisan Cuma günü “Tüm gün sürecek bir İstanbul Gezisi” programıyla
gezdirildikten sonra şehirlerine başarılarla yeni arkadaşlıklarla ve güzel anılarla döndüler..

OBİT yarışmasına ait sonuçlara ulaşmak için www.obityarismasi.com


Haber
:
Duygu Celebcioğlu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Murat Akdemir
Tarih
:
28 Nisan 2018, Cumartesi 13:29
Okunma
:
3.338 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları