Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | TÜBİTAK Ortaokul Proje Yarışmasında Okyanus Koleji Öğrencilerinden Rekor Başarı
TÜBİTAK Ortaokul Proje Yarışmasında Okyanus Koleji Öğrencilerinden Rekor Başarı
  • Paylaş
TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında Okyanus Kolejleri'nin 86 öğrencisi 46 proje ile finalist olarak yarışacak.

Ortaokul öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla TÜBİTAK tarafından bu yıl 14.sü gerçekleştirilen Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasının Türkiye Bölge Finalistleri belli oldu.

Yıl boyunca danışman öğretmenleriyle beraber farklı bilimsel alanlarda proje çalışması yürüten Okyanus kolejinin ortaokul öğrencileri çalışmalarının karşılığını aldı ve bu yıl 84 Ortaokul öğrencimiz danışman öğretmenleri eşliğinde 46 proje ile finallerde okulumuzu temsil etme başarısı gösterdi.

Bilime ve Teknolojiye kurulduğu günden bugüne her zaman önem veren Okyanus Kolejleri, öğrencilerine BARGEM (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Merkezi) önderliğinde bilimsel çalışma faliyetlerine katılma ve güzel başarılar elde etme fırsatı sunmaktadır. Bu çalışmalar sonucunda Okyanus koleji Ortaokul kadememiz Tübitak Proje yarışmasında rekor sayıda proje ile finale kalma başarısı göstermiştir.

Öğrencilerimizi, proje danışmanı öğretmenlerimizi, ve onlara destek veren BARGEM birimimizi tebrik ediyoruz.

Bu yıl COVID-19 salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında 11-15 Mayıs 2020 tarihleri arasında çevrimiçi ortamda gerçekleşleşecek TÜBİTAK Bölge Finallerinde tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz..


Haber
:
Duygu YAVUZ
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
01 Nisan 2020, Çarşamba 11:12
Okunma
:
2.243 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları