Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanusta AB Kalite Ödül Fırtınası
Okyanusta AB Kalite Ödül Fırtınası
  • Paylaş
Avrupa Birliği üyesi ülke okul öğretmenleri arasında eğitimde kalitenin artırılması için üretilen materyallerin ve örnek uygulamaların paylaşımını, okullar ve öğretmenlerin dayanışmasını esas alan eTwinning, bir eğitim platformudur.

Eğitimde teknolojinin kullanımını teşvik eden eTwinning, online eğitim için zemin oluşturan bir topluluktur. Her yıl başarılı projeler eTwinning kalite ödülü ile ödüllendirilir. Türkiye’de ki okullar ile yapılan ortaklıklardaki en iyi projelere “Ulusal Kalite Ödülü” verilirken; AB üyesi ülke okulları ile yapılan başarılı projelere ise “Avrupa Kalite Ödülü” verilir.

Yenilikçi projeler uygulayan ve eğitimde dijitalleşmede öncülük yapan Okyanus Koleji, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Döneminde pek çok eTwinning projesine ortak olup; öğrencilerinin ve öğretmenlerinin değişen dünya şartlarına uyum sağlamasını teşvik etmiştir.

Ağustos sonunda yapılan değerlendirmede:

İlkokul kategorisinde Beylikdüzü Okyanus Koleji’nden Dilek Yıldırım, kurucusu olduğu “Creative Drama in Hands-on Education” adlı proje ile Avrupa Kalite Ödülü,

“Değerlerimiz ile yaşıyoruz- WeareLivingwithOurValues” ile Ulusal Kalite ödülleri almıştır.

Lise kategorisinde ise Diyarbakır Okyanus Koleji Fizik öğretmeni Mehmet Değirmenci “Warriors of Covid-19 Pandemic” ve “ClimateVolunteers” adlı projeler ile Avrupa Kalite Ödülleri; “Positive Outlook-İyi Düşün” adlı proje ile de Ulusal Kalite Ödülü ile ödüllendirilmiştir.

Projelerde aktif rol alan öğrenci ve öğretmenlerimizi üstün başarılarından dolayı tebrik ederiz.


Haber
:
Abdullah KARALAR
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
09 Eylül 2020, Çarşamba 12:37
Okunma
:
1.010 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları