21 Kasım Çarşamba günü 5. ve 6. Sınıf, 26 Kasım Pazartesi günü ise 7. Sınıf öğrencileri, Fark Et! Farkındalık Projesi Kapsamında Karanlıkta & Sessizlikte Diyalog Farkındalık Etkinliğine katıldı.
7 Aralık 2018 tarihinde ÇİZGİLERLE OSMANLI DEVLETİ ve ÇİZGİLERLE ANADOLU SELÇUKLU DEVLETİ kitabı yazarı BEHZAT TAŞ okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi yaptı
Myon kitap okuma
Nilüfer Okyanus Koleji Ortaokul kademesinde Kasım ayı içerisinde uyguanan LGS denemeleri ve NÖS '' Nekadar Öğrendim'' sınavlarında dereceye giren öğrencilere madalyaları verildi
Nilüfer Okyanus Koleji Kampüsünde Geleneksel Çocuk Oyunları Mendil kapmaca ve Yakar top turnuvasında kıyasıya mücadele yaşandı.
“Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün” Projesi, 2018-21019 eğitim öğretim yılında da öğrencilerin hayallerini kurdukları mesleklerle bir gün geçirme fırsatı sunmaya devam ediyor.
Etkinlik kapsamında öğrencilerimize ünlü düşünürlerin sözleri verildi ve bu sözler ile ilgili araştırma yapmaları istendi.
Okyanus Kolejlerinde öğrencilerin sanata olan ilgisini teşvik etmek amacıyla düzenlenen ayın ressamı uygulaması devam ediyor.
NÖS VE LGS MADALYALARI
Eryaman Okyanus Ortaokulu öğrencileri yerli malı kullanınımının önemini ve gerekliliğini "Talk To Okyanus" kürsüsüne çıkarak dile getirdiler.
Özel Esenkent Okyanus Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen "Haftanın Matematikçisi" yarışmasında kazananlar belli oldu.
Ortaokul Kademesi Kitap Okuma Etkinliğimiz
Etkinlikte 5. Sınıf öğrencilerimiz Breaking News (Güncel Haberler) ,Weather Forecast (Hava Durumu) ve Sports News (Spor Haberleri) haberlerini sundular.
İncek Okyanus Koleji Öğrencileri Kasım ayı Myon’dan İngilizce kitap okuma birincilerimiz ödüllerini aldılar.
Antalya Konyaaltı Okyanus Koleji Ortaokul kadememiz de kullandığımız online ingilizce kütüphanemizden en çok kitap okuyan öğrencilerimiz ayın 'Bookworm'u ( kitap kurdu) seçildi.
Avcılar Okyanus Ortaokulu 6.sınıf öğrencileri 6 Aralık 5.sınıf öğrencileri 7Aralık tarihlerinde olmak üzere Rehber Öğretmen Hatice Evin’in organize ettiği Gayrettepe’de ki “Karanlıkta Diyalog&Sessizlikte Diyalog” gezisine katıldılar.
Antalya Konyaaltı Okyanus Koleji Ortaokul kademesi öğrencilerimizden 7-A sınıfından Ela Nur Çoban Ekim Ayı, 7-B sınıfından Eymen Selçuk Kasım ayı sanatçıları seçilmiştir.
Antalya Konyaaltı Okyanus Koleji Ortaokul kadememiz de ingilizce derslerimizde uyguladığımız ayın 'Writing Star' etkinliğinde yazdığı ingilizce kompozisyon ve yorumlar ile dereceye giren öğrencilerimize rozetleri takdim edildi.
Güneşli Okyanus Koleji Ortaokul Rehberlik Birimi tarafından, mesleki rehberlik kapsamında düzenlenen Fark Et! Farkındalık yarat! düşüncesi ile Karanlıkta&Sessizliklte Diyalog Müzesi ziyaret edildi.
Okulumuzun konferans salonunda 07.12.2018 tarihinde yapılan sempozyumda öğrencilerimize futbolcu, doktorluk ve mimarlık meslekleri tanıtıldı.