Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Mimaroba Okyanus Koleji Okul Meclisi Huzurevi Ziyareti Düzenledi
Mimaroba Okyanus Koleji Okul Meclisi Huzurevi Ziyareti Düzenledi
  • Paylaş
Mimaroba Okyanus Koleji Lise Kademesi Okul Meclisi, Özel Büyük Marmara Huzurevini Ziyaret Etti.

Mimaroba Okyanus Koleji Lise Kademesi Okul Meclisi Öğrencileri tarafından düzenlenen huzurevi ziyareti etkinliği, etkinliğe katılan öğrencilerden tam not aldı.

Genç Gönüllüler'in oluşturduğu okul meclisi üyelerinin Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ele aldığı etkinlik öncesi özenli bir çalışma yapıldı. Öğrenciler Rehber Öğretmenleri Yonca Yaprak'ın görev dağılımını belirlemesi ile şarkılar ezberlendi, resimler yapıldı ve yiyecekler hazırlandı. Ziyaret esnasında huzurevi sakinleri ile şarkılar söyleyip eğlenen ve eğlendiren öğrenciler bol bol da sohbet etme imkânı buldu. Hazırladıkları yiyecekleri huzurevi çalışanlarına teslim eden öğrenciler, en kısa sürede tekrar ziyarete geleceklerinin sözünü vererek ziyareti sonlandırdılar. 

Basit ama en etkili yöntemlerden biri olan yaparak-yaşayarak öğrenme yöntemi sayesinde, öğrenciler hayatın gerçeklerinden biri olan zaman kavramının kendileri için ne anlama geldiğini sorgulama fırsatı yakaladılar ve büyüklere saygı-sevginin ne kadar önemli olduğunun farkına vardılar.


Haber
:
Sevil Kılıç
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Yonca Yaprak
Tarih
:
17 Mart 2016, Perşembe 08:29
Okunma
:
1.943 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları