Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | İnegöl Okyanus Koleji Engellilerin Yanında
İnegöl Okyanus Koleji Engellilerin Yanında
  • Paylaş
İnegöl Okyanus Koleji 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Münasebeti İle Yenice Rehabilitasyon Merkezi’ne Ziyarette Bulundu

İnegöl Okyanus Koleji öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle Yenice Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulundu. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan hediyeler Yenice Rehabilitasyon Merkezi’ndeki çocuklara öğrenciler tarafından teslim edildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Müdür Yardımcısı Mehmet SÜNER “Okulumuz sosyal sorumluluk bilinci kapsamında bugün çocuklarımız Yenice’deki engelli arkadaşlarıyla buluştular. Onların engelliler gününü kutladılar. Pasta kesip, hediyelerini sunarak onların yanında olduklarını gösterdiler.

Bu çalışma tamamen öğrencilerin hazırlıklarıyla planlanmış bir çalışma olduğu için tüm öğrencilerimize duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyorum. Okyanus Koleji olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlar tüm engellilerin yanında olduğumuzu belirtir, şahsım ve kurumumuz adına tüm engelli  kardeşlerimize kucak dolusu selamlar gönderiyorum. Gününüz kutlu olsun” dedi.

Yaptıkları bu güzel ziyarette çok mutlu olduğu gözlemlenen Okyanus Koleji öğrencileri engelli arkadaşlarını okulda ağırlamak istediklerini söyleyerek onları kampüslerine davet ettiler.


Haber
:
Erdoğan Kızmaz
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
İnegöl Okyanus Koleji
Tarih
:
07 Aralık 2016, Çarşamba 16:03
Okunma
:
1.166 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları