Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Uluslararası Gençlik Ödülleri’nde Okyanus Koleji Öğrencilerine Gümüş ve Bronz Madalya
Uluslararası Gençlik Ödülleri’nde Okyanus Koleji Öğrencilerine Gümüş ve Bronz Madalya
  • Paylaş
Eryaman ve İncek Okyanus Koleji Öğrencilerimiz Uluslararası Gençlik Ödül Programı Gümüş ve Bronz Kategorisini Başarıyla Tamamladı…

Günümüzde 130'dan fazla ülkede uygulanan Uluslararası Gençlik Ödül Programı, Edinburgh Dükü Prens Philip ve Alman Eğitmen Kurt Hahn ile birlikte 1956 yılında İngiltere'de kurulmuştur. Dünyanın önde gelen gençlik başarı ödülü olan bu program, gençlerin hayata hazırlanmalarına, yaşam becerilerini geliştirmelerine ve topluma olumlu anlamda katkıda bulunmalarına fayda sağlar. Gönüllülük esas olan bu program yarışa ve rekabete dayalı değildir. Cinsiyet, kültür, dil, din, ırk, zihinsel veya fiziksel engele bakılmaksızın 14-24 yaşlarındaki tüm gençlere açıktır.

 

Tüm bu deneyimler, kararlılık ve süreklilikle nelerin başarılabileceğinin göstergesidir. Sonsuz rekabetin olduğu bir çağda, kazanılan bu beceriler, gençleri iş hayatına da hazırlar ve onlara yeni fırsatlar sağlar.

 

Ödül Programı; Toplumsal Hizmet, Fiziksel Gelişim, Beceri Geliştirme ve Macera ve Keşif Yolculuğu olmak üzere dört ayrı faaliyetten oluşmaktadır. Eryaman ve İncek Okyanus Koleji öğrencilerimiz Yiğidolar58 Grubu; Hilal Gedik, Meryem Bayram, Defne Demirci, Kağan Aydın, Metin Efe Tarman, Hızlı ve Öfkeliler Grubu; Aslı Doğan, Esma Yazıcı, Çınar Tektaş, Bahadır Önge, Erhan Emre Fırat, Adil Kahraman, Yamansızlar Grubu; Umut Kara, Doruk Göveli, Ahmet Kağan Ayyıldız, Deniz Damla Meriç, Azra Yatmaz, Kamp Lazlo Grubu; Deniz Özdemir, Ece Nur Sarı, Yeliz Yağmur Meriç, Arda Papir, Eyüp Ali Yüce, Efe Sanduvaç Bronz Kategorisinde ilk üç faaliyeti tamamlayarak Macera ve Keşif Yolculuğu yapmaya hak kazanmışlardır. 03-04 Haziran 2023 tarihlerinde Eskişehir Odunpazarı ilçesi, Yeni Sofça Mevkii’nde 2 gün 1 gece süren bu Macera ve Keşif Yolculuğunu başarıyla tamamlayarak BRONZ MADALYA kazandılar. Eryaman Okyanus Koleji öğrencilerimiz Artemis Grubu; Tebessüm Durmaz, Duru Deniz Dörter, Melih Talha Aslan Gümüş Kategorisinde ilk üç faaliyeti tamamlayarak Macera ve Keşif Yolculuğu yapmaya hak kazanmışlardır. 09-11 Haziran 2023 tarihlerinde Eskişehir, Seyitgazi ilçesi, Fethiye-Yapıldak Mevkii’nde 3 gün 2 gece süren bu Macera ve Keşif Yolculuğunu başarıyla tamamlayarak GÜMÜŞ MADALYA kazandılar.

 

 

Uluslararası Gençlik Ödül Programı’nda Bronz Kategoriyi başarıyla tamamlayan öğrencilerimize, Ödül Liderleri öğretmenlerimiz Ayşe İpek, Şirza Geren ve Necati Yaman’a; Supervisor öğretmenimiz Büşra Bostancı’ya ve BARGEM ekibine desteklerinden dolayı teşekkür eder, öğrencilerimize Gümüş ve Altın Kategori yolculuğunda başarılar dileriz.

 


Haber
:
Editör
:
Tarih
:
15 Haziran 2023, Perşembe 16:04
Okunma
:
1.409 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları