Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejlerinden Dünya Derecesi
Okyanus Kolejlerinden Dünya Derecesi
  • Paylaş
Öğrencimiz,Tuğçe TÜRKSOY "Bana Barışa Dair Hayalini Çiz" temalı 15 ülkeden binden fazla çocuğun katıldığı Uluslararası Resim Yarışmasında DÜNYA İKİNCİSİ” oldu.

Öğrencimiz, Tuğçe TÜRKSOY UNESCO işbirliğiyle Uluslararası Dans Konseyi (conseilinternation de la dance partenaire offictel de I'UNESCO) St. Germain-en-Laye Bölümü tarafından, 6-17 yaş arası çocuklara yönelik, "Bana Barışa Dair Hayalini Çiz" temalı 15 ülkeden binden fazla çocuğun katıldığı Uluslararası Resim Yarışmasında 11-13 yaş Grubunda Türk sanatçı Tülay MUSA’nın da aralarında bulunduğu Uluslararası Yarışma Jürisi tarafından Güneşli Okyanus Koleji öğrencimiz Tuğçe TÜRKSOY “DÜNYA İKİNCİSİ” seçilmiştir.

Öğrencimizi ve resim öğretmenimiz İlknur Temiz’i tebrik eder, başarılarının devam etmesini dileriz. (İlk üç dereceye giren resim çalışmaları UNESCO’da sergilenecektir.)


Haber
:
Zerrin ŞEN
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
04 Şubat 2021, Perşembe 13:41
Okunma
:
2.200 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Aylin Türksoy / 04 Şubat 2021, Perşembe 18:56
Tebrik ederim canım Kızım
Aylin Türksoy / 04 Şubat 2021, Perşembe 19:00
Güneşli Okyanus Koleji Görsel sanatlar öğretmenimiz İlknur Temiz hanımı desteği için, öğrencim Tuğçe Türksoy'u resim yapmayı sevdiği için çok çok tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
Yılmaz Temiz / 04 Şubat 2021, Perşembe 21:48
15 ulkeden 1000 den fazla öğrencinin arasından unesco gibi bir kuruluş işbirliği ile düzenlenen bir yarışmada kazanılan ikincilik zaten hayal gibi bir şeydi. Tuğçe hem barışa hem de başarıya dair hayalini çizdi . Tuğçeyi ve bu yolda hedefine ulasmasinda emeği geçen ilknur Öğretmenini tebrik eder , basarilarinin devamını dilerim.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları