Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Koleji Öğrencimiz Satrançta Türkiye Şampiyonu
Okyanus Koleji Öğrencimiz Satrançta Türkiye Şampiyonu
  • Paylaş
2018 Türkiye Gençler Şampiyonu Okyanus Koleji Mavişehir Kampüsü Öğrencimiz Fm Deniz Özen Oldu.

2018 Türkiye Gençler Satranç Şampiyonu FM Deniz Özen oldu. Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Miller Holding sponsorluğunda Çanakkale'de düzenlenen Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası, Türkiye'nin dört bir yanından gelen gençlerin nefes kesen mücadelesine sahne oldu.

Kıran kırana geçen yarışın 7 turu sonunda şampiyonu belirlemek için dört eş puanlı sporcu arasında eşitlik bozma maçları yapıldı. Eşitlik bozma maçları sonunda Emir Gülbeyaz ile oynadığı altın puan maçını kazanan FM Deniz Özen şampiyonluk ipini göğüslemiş oldu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Dardanos Uygulama Oteli Spor Salonu'nda, 02-07 Temmuz 2018 tarihleri arasında 7 tur oynanan şampiyona'da Öğrencimiz FM Deniz Özen muhteşem bir performans ile şampiyon olmuştur Ülkemizin 22 farklı ilinden toplam 120 sporcunun 6 gün boyunca yarıştığı şampiyonanın ödül töreni; Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, TSF Başkanı Gülkız Tülay, Çanakkale GHSİM Şube Müdürü Hayri Şahin, Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün, TSF Çanakkale İl Temsilcisi Yasemin Kaçar, sporcular, antrenörler, veliler ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Daha öncede defalarca göğsümüzü kabartan başarılara imza atan FM DENİZ ÖZEN bir kez daha bu gururu okulumuza ve ülkemize yaşatmayı başarmıştır. Bu başarıda emeği geçen tüm idarecilerimize ve milli sporcumuza teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Hayri Konca
Editör
:
İbrahim Aslan
Tarih
:
11 Temmuz 2018, Çarşamba 16:55
Okunma
:
3.083 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları