Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Koleji Öğrencilerinden TÜBİTAK Bölge Finallerinde İki Birincilik İle Büyük Başarı
Okyanus Koleji Öğrencilerinden TÜBİTAK Bölge Finallerinde İki Birincilik İle Büyük Başarı
  • Paylaş
TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen, 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması’nın Ödül Töreni 28 Şubat Perşembe günü İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Okyanus Koleji lise öğrencileri, 25-28 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen; İstanbul Avrupa, İstanbul Asya, Ankara, Adana ve İzmir TÜBİTAK Bölge Finalleri'nde Biyoloji, Kimya, Edebiyat, Tarih, Psikoloji, Sosyoloji, Teknolojik Tasarım, Kodlama ve Değerler Eğitimi alanlarında hazırladıkları toplam birbirinden değerli 19 Bilimsel Proje ile 50.TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasına katılarak damga vurdu.

En çok proje ile finallerde yer alan Okyanus Kolejleri aldığı ödüllerle de başarısını taçlandırdı. Tarih ve Kimya kategorilerinden BİRİNCİLİK, Yazılım ve Sosyoloji kategorilerinden İKİNCİLİK, Değerler Eğitimi ve Teknolojik Tasarım kategorilerinden ÜÇÜNCÜLÜK olmak üzere toplamda 6 ödül alan Okyanus Koleji öğrencileri büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye genelinde en fazla bilimsel proje çalışması yürüten ve her yıl en çok proje ile TÜBİTAK bölge finallerine katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin çalışmalarını planlayan ve onlara desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen başta BARGEM (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Merkezi) ekibimize ve danışman öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Türkiye Finallerinde Okyanus Kolejleri'ni temsil edecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

50. TÜBİTAK Türkiye Final sergisi 8-12 Nisan 2019 tarihinde Ankara’da gerçekleşecektir.

 

 


Haber
:
Duygu YAVUZ
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
25 Şubat 2019, Pazartesi 17:36
Okunma
:
9.509 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Sabiha Ebcim / 26 Şubat 2019, Salı 08:59
Öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dilerim.
Ayşe Bağcı / 26 Şubat 2019, Salı 12:02
Allah sizleri muvaffak eylesin
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları