Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Lise Öğrencilerimiz İlk 3'de
Lise Öğrencilerimiz İlk 3'de
  • Paylaş
Türkiye Verimlilik Vakfı tarafından kurulan Ankara Bilim Üniversitesi tarafından bu yıl 1.si düzenlenen “Lise Öğrencileri Verimlilik Yarışması” finallerinde ilk üç derece Okyanus Koleji öğrencilerine verildi.

Bu yıl kurulan Ankara Bilim Üniversitesi, “sürdürülebilir kalkınmayı” bireysel ve kurumsal düzeyde yaygınlaştıracak bilinç ve kültürü geliştirmek; bu mânâda, ülkemiz ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek; çevre, ekonomik hedefler ve insan niteliği itibariyle yüksek verimlilik standart ve uygulamaları belirlemekle mükellef bir sivil toplum örgütü olan Türkiye Verimlilik Vakfı tarafından; bu temel strateji ve hedefler doğrultusunda kurulmuş bir vakıf üniversitedir.

Bu amaç doğrultusunda Bilim Üniversitesi tarafından “Lise Öğrencileri Arası Verimlilik Yarışması” düzenlenmiştir. Ödül töreni 9 Temmuz 2021 tarihinde Bilim Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Cem Harun Meydan koordinatörlüğünde online olarak gerçekleşen yarışmada değerlendirmeler sonucu çok sayıda proje arasından ilk 3'e giren tüm projeler Okyanus Koleji öğrencilerine ait olmuştur.

Derece alan projelerimiz;

Güneşli kampüsü 11. Sınıf öğrencilerimiz, Selin Aşık ve Merve Nur Tekin fizik öğretmenleri Ezgi Yıldız Ateş danışmanlığında hazırlamış oldukları “Tekstil Atıkları ile Üleksit Katkılı İzolasyon Malzemesi Üretimi ve Kullanımının İncelenmesi” isimli projeleriyle BİRİNCİLİK elde etmişlerdir.

Bahçeşehir Fen lisesi 9. Sınıf öğrencimiz Zeynep Öykü Çelik; öğretmeni Dr. Duygu Yavuz danışmanlığında hazırladığı “Tarımda Su Erozyonu ve toprak Kaybına Doğal Çözüm” isimli çalışmasıyla fabrika çay atıklarının toprak kaybı üzerindeki koruyucu etkilerini gösterdiği çalışmasıyla İKİNCİLİK elde etmiştir.

Avcılar Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencilerimiz, Emre Kılıç, Melike Göneçli ve Emir Mirza Bağcı öğretmenleri Abdullah Karalar ile gerçekleştirdikleri “Verimliliğin Korunması ve Artırılması” isimli proje çalışmalarıyla ÜÇÜNCÜLÜK elde etmişlerdir.

Başarı elde eden tüm öğrencilerimizi ve süreci yürüten BARGEM birimimizi tebrik ediyor, öğrencilerimizin çalışmalarını başarılı bulan ve ödüllendiren Ankara Bilim Üniversitesine çok teşekkür ediyoruz.


Haber
:
Duygu YAVUZ
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
12 Temmuz 2021, Pazartesi 10:17
Okunma
:
1.656 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları