Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Küçükçekmece Dahilerini Arıyor Yarışmasında Okyanuslu Öğrenciler 5 Ödül Kazandı
Küçükçekmece Dahilerini Arıyor Yarışmasında Okyanuslu Öğrenciler 5 Ödül Kazandı
  • Paylaş
Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik proje yarışması “Küçükçekmece Dahilerini Arıyor” isimli proje yarışmasının ödül töreni 20 Mart 2019 tarihinde Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşti.

Fen ve Teknoloji ile Sosyal Alanlar kategorilerinde gerçekleşen yarışmada lise ve ortaokul öğrencileri 5-6 Mart 2019 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi akademisyenlerinden oluşan jüri ekibine proje çalışmalarını sunmuşlardı.

Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ramazan Aşçı’nın konuşmalarının ardından gerçekleşen ödül töreninde lise kademesinden 4, ortaokul kademesinden ise 1 tane olmak üzere Halkalı Okyanus Koleji öğrencilerimiz toplam 5 projede derece almaya hak kazanmış ve Sayın Ramazan Aşçı’dan ödüllerini almışlardır.

Halkalı Okyanus Koleji lise öğrencimiz Burak İlhan, “Balık Oltacılığında Büyük Tehlike: Kurşunlar” isimli projesiyle sosyal alanda BİRİNCİLİK, Beyza Bayramçavuş ve Selin Ebrar Özkan, “Farklılıklarıyla Sevdiren Masallar” isimli projeleriyle sosyal alanda ÜÇÜNCÜLÜK, Yakup Cantürk, “Eğitimde Arttırılmış Gerçeklik” projesiyle Fen ve Teknoloji alanında  İKİNCİLİK ve öğrencimiz Sudenaz Urfalı ise “Zeytin Yaprağı Özlü Ekmek” projesiyle Fen ve Teknoloji alanında ÜÇÜNCÜLÜK ödülüne layık görülmüştür.

Halkalı Okyanus Koleji ortaokul öğrencimiz Yusuf Ahmet Hançer Fen ve Teknoloji kategorisinde “Kolafanlı Uzun Ömürlü Kaplama” isimli projesiyle İKİNCİLİK ödülü kazanmıştır.

Okyanus Koleji BARGEM (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Merkezi) ekibiyle yıl boyunca proje çalışması yürüten öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.


Haber
:
Duygu YAVUZ
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
21 Mart 2019, Perşembe 11:35
Okunma
:
2.127 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları