Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Dünya Tenis Şampiyonu Okyanus Kolejleri Erkek Tenis Takımı ile Yine Türkiye’den
Dünya Tenis Şampiyonu Okyanus Kolejleri Erkek Tenis Takımı ile Yine Türkiye’den
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri erkek ve kız tenis takımlarımız, 2017 yılında elde ettiği çifte zaferi kimseye bırakmayarak bu yıl da Okullararası Dünya Kupası'nı Türkiye'ye kazandırdı.

Ne Uluslararası Okul Sporları Federasyonu'nun (ISF) düzenlediği ve 23 ülkeden 276 sporcunun katıldığı Tenis Dünya Şampiyonası'nda Okyanus Kolejleri Erkek ve Kız Tenis Takımlarımız, büyük bir başarı gösterdi. İtalya'nın Castel di Sangro kasabasında düzenlenen dünya kupası maçlarında Okyanus Kolejleri şampiyonluğuna ulaşarak ikinci kez Türkiye'ye büyük bir gurur yaşattık.

ERKEKLER RAKİPLERİNE KORTU DAR ETTİ, FİNALE KADAR SET VERMEDİ

Erkek Tenis Takımımız, Birleşik Arap Emirlikleri, Avustralya, İtalya, Almanya ve İngiltere'yi set vermeden 5-0 ile geçerek finalde Chine Taipei'nin rakibi oldu. Bugün oynanan final karşılaşmasında rakibini 3-2 yenen öğrencilerimiz, kupayı Türkiye'ye kazandırdı.

KIZLAR TIE-BREAK'TE ŞAMPİYONLUĞA UZANDI

Kız Tenis Takımımız ise Fransa, Avusturalya, İtalya ve İngiltere'yi 5-0 ile, yarı finalde de Hollanda'yı 4-1'le geçerek adını finale yazdırdı. Okyanus kızları, finalde Chine Taipei'nin rakibi oldu. Final, 2-2'lik eşitlik sonucunda tie-break'e gitti. Tie-break setinde rakibine 7-5'lik üstünlük kuran Kız Tenis Takımımız, rakibini 3-2 yenerek Türkiye'ye bir şampiyonluk daha kazandırdı.

Okyanus Kolejleri Erkek ve Kız Tenis Takımlarımız 2017'nin ardından bu sene de Türkiye'yi şampiyonluğa taşıdı. Şampiyon sporcularımız kupa ve madalyaları ile beraber yarın (Pazar) Türkiye saatiyle 14.55'te İstanbul'a dönecekler ve İstanbul Yeni Havalimanı'nda coşkuyla karşılanacaklardır.


Haber
:
Galaksi
Editör
:
Galaksi
Tarih
:
08 Haziran 2019, Cumartesi 14:47
Okunma
:
3.040 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
AKİF EKİZ / 08 Haziran 2019, Cumartesi 19:12
GENÇLERİMİZİ VE EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM...
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları