Bornova Okyanus Koleji Öğrencileri Türkiye Liselerarası Müzik Yarışmasında İkincilik Ödülü aldı.
21.’si gerçekleşen Fizy Türkiye Liseler Arası Müzik Yarışmasında Okyanus Koleji Türkiye 2.si Olmuştur.

İstanbul Bostancı Gösteri Merkezinde 21.si düzenlenen Türkiye liselerarası müzik yarışmasında,İzmir Bornova Okyanus Koleji,sadece müzik yapmakla yetinmedi,öğrencilerimiz en iyiyi ve en güzeli hayal ederek,hazırladıkları şarkıyı dans ve tiyatro ile zenginleştirip müthiş bir performans sergilediler.28 Nisan 2018 tarihinde finali yapılan ve 509 okulun katıldığı yarışmada "En iyi sahne performansı"Kategorisinde ikincilik ödülü alan öğrencilerimizi tebrik eder,sanat yolculuklarının bir ömür sürmesini dileriz.

Gökhan Turan
İbrahim Aslan
30 Nisan 2018, Pazartesi 10:06
486 defa okunmuş