OKYANUS KOLEJİ

Okyanus Dil Okulları

''ERKEN KAYIT AVANTAJINDAN %15'LERE VARAN İNDİRİMDEN FAYDALANMAK İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUNUZ!''

• 100 saat Main Course (Temel Ders)

• 25 saat Uluslararası sınavlara hazırlık (Eğitim modeli ve sınav sistemi çalışmaları)

• 25 saat Communication (Uzman yabancı öğretmenlerle iletişim dersi)

• 25 saat Laboratuvar (Dijital platform üzerinden, eğitsel ve eğlenceli dersler)

• 50 saat Spor dersi hediye (Salon sporları ve yüzme eğitimi)

• Seçkin yayınevlerinden ders kitapları* ve interaktif dijital platform ücretsizdir!

• Her sınıfta 3* farklı yabancı dil öğretmeni + spor öğretmenleri (Erken ingilizce: 1 Öğrt.)

• Kurs bitiminde öğrencilere sertifika

• Her dönem bir sosyal etkinlik

• Velilerimize özel etkinlikler

• Yılsonu FUNDAY gösterisi

Derslerimiz Haftasonu / Gündüz:
Cumartesi : 13:00 - 16:10 İngilizce Dersleri
    16:30 - 18:00 Spor Dersleri
Pazar : 10:00 - 13:10 İngilizce Dersleri

*Erken İngilizce Grubu (Early English)
Cumartesi : 10:30 - 13:10 İngilizce Dersleri

*Ders materyalleri çeşitliliği/sayısı yaş ve sınıf seviyelerine göre artmaktadır.
*Şubelerimizdeki dil okulu, sınıf sayısı en az iki ve daha fazla olduğunda 3 tek sınıf olduğunda 2 öğretmen eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir.
*Erken İngilizce Grubunda bir öğretmen temel eğitim faaliyeti sürdürmektedir. Spor dersi bu yaş grubuna dahil değildir. Erken İngilizce Grubu’nda yemek ücretlidir.
*Uluslararası sınav eğitimi ve denemeler ücretsiz, yıl sonu sınavı tercihe bağlı ve ÜCRETLİDİR.
*Servis talepleri öğrenci sayısı ve mesafeye göre değerlendirilmekte ve ücretli sağlanabilmektedir.

Detaylı Bilgi Almak için tıklayınız.

Okyanus Dil Okulları Bölüm Başkanlığı

Başvurmak için aşağıdaki formu doldurunuz.

Veli Bilgileri
Öğrenci Bilgileri
Bu sayfa ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşın