• Okyanus Bayan Tenis Takımı Dünya 2.si
  • Okyanus Koleji Bursluluk Sınavları ve Testler
  • okyanus koleji özel okul desteği

OKYANUS KOLEJİ

Sancaktepe Kampüsü

• Sancaktepe Kampüsü 1
    • Sancaktepe Kampüsü 2
    • Sancaktepe Kampüsü 3

Sancaktepe Okyanus Koleji, Okyanus Kolejleri’nin 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı’nda İstanbul Anadolu yakasına açıldığı iki kampüsten biri olmanın gururunu yaşıyor.

Sancaktepe’de TEM Otoyolu’na 100 metre mesafede yer alan kampüsümüz ile; Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Çekmeköy, Sultanbeyli, Ümraniye ilçelerini kapsayan geniş bir bölgenin ihtiyaç duyduğu kaliteli eğitim beklentisini karşılamayı amaçladık. Okyanus Kolejleri’nin ayrıcalıklı eğitimini Anadolu yakasında da siz değerli velilerimizle buluşturduk.

Sancaktepe Kampüsü,13 000m2 kapalı alan ve günümüz İstanbul’unda bir lüks haline gelmeye başlayan 7500 m2 açık alanı ile Okyanus Kolejleri’nin eğitim ve yaşam merkezi olma iddiasını destekleyen bir konseptte tasarlandı.

Akıllı tahta ile donanımlı, tabletle eğitime imkan veren altyapıda geniş dersliklerin yer aldığı kampüsümüzde; 7 adet laboratuvar, 8 adet aktivite odası ile öğrencilerimizin algılarını sürekli açık tutarak eğitim serüvenlerini farklı fiziki ortamlarda sürdürmelerini sağlıyoruz.

Geniş koridor ve teneffüs alanlarına sahip olan kampüsümüzde; konferans salonu, kapalı spor salonu, nizami boyutlarda açık tenis kortu, açık voleybol ve basketbol sahaları, 2 adet yüzme havuzu, 2 kafe, yemekhane ve masa tenisi alanları da yer alıyor.

Okulumuzda çağdaş eğitimin gereksinimlerini yerine getirmenin yanı sıra, geleceğin Türkiye’sine dünya vatandaşı bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Türkçe dersini “Hızlı Okuma” eğitimi ile zenginleştirerek eğitimde farkımızı ortaya koyuyoruz.

Öğrencilerimize yabancı öğretmenlerle ve bilişim teknolojileri ürünleri ile desteklenen uluslararası standartlarda yabancı dil eğitimi sunuyoruz. Bu sayede yabancı dili etkin bir şekilde konuşabilen, teknolojiyi kullanabilen, sosyal iletişim becerileri güçlü, özgüveni yüksek bireyler yetiştiriyoruz.

Her bir öğrencinin kendi ilgi ve yeteneğine göre tercih yapabileceği 43 ayrı alanda kulüp yetenek dersleri sunduğumuz kampüsümüzde, Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile Okyanus Kolejleri’nin eğitim alanındaki 10 yıllık tecrübesini ve kurumsal alt yapısını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Kenan ÇOLAK
      Okyanus Kolejleri
      Sancaktepe Okul Müdürü
      kenancolak@okyanuskoleji.k12.tr

Sancaktepe Okyanus Koleji - Ulaşım Bilgileri

Adres : Osman Gazi Mah. Battalgazi Cad. No:13 Sancaktepe / İSTANBUL E-Posta : sancaktepe@okyanuskoleji.k12.tr Telefon : 0 216 311 30 81 Faks : 0 (216) 311 30 87
      kroki

Bu sayfa ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşın.

• Cevabını bulamadığınız sorunuz var mı?
      • Buraya eklenmesini istediğiniz konu var mı?
      • Fazlalık olduğuna inandığınız bölüm var mı?
      • Bu bölümün metni açıklayıcı mı?
      • Görsellik sizi tatmin etti mi?
      Genel Müdürlük : Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1
      Esenkent - İSTANBUL
      Okyanus Kolejleri, Orhan Özbey'in kurduğu Okyanus Holding kuruluşudur.
      Galaksi Reklam Ajansı