• Okyanus'tan % 100 TEOG Başarısı

• Güneşli Kampüsü 1
  • Güneşli Kampüsü 2
  • Güneşli Kampüsü 3

Okyanus Kolejleri’nin 4. Kampüsü olarak 2007-2008 Eğitim Öğretim Yılı’nda; Okul Öncesi, İlkokul ve Ortaokul kademeleriyle hizmete giren okulumuz, 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı’ndan itibaren de Anadolu Lisesi Kademesi ile eğitim-öğretim faaliyetini sürdürmektedir.

Okulumuzda 28 dersliğin yanı sıra; Fen, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Bilişim Teknolojileri olmak üzere 5 Laboratuvar, 2 Görsel Sanatlar Atölyesi, Müzik Dersliği, 3 adet Rehberlik Birimi, 200 Kişilik Konferans Salonu, 400 Kişilik Yemekhane, Kantin , Kütüphane ve Revir bulunmaktadır. Ayrıca öğrencilerin spor yapması için Kapalı Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Doğa Sporları Parkuru, Fitness Salonu; sanat çalışmaları için de Dans Odası, İlgi ve Yetenek Odaları yer almaktadır.

Okulumuz faaliyete geçtiği 2007 yılından bu yana bölgesindeki en başarılı ve tercih edilen okullardan biri olarak hizmet vermektedir. Bu başarısını da 2012 yılında yapılan SBS’de 496.213 ortalama puanla “Türkiye Birincisi” olarak ispatlamıştır.

Okyanus Kolejleri Güneşli Şubesi, “Aile kadar sıcak” şirin bir okuldur. Kurulduğu günden itibaren okulumuz, sürekli büyüme ve gelişme göstererek, özel okullar içerisinde çok önemli bir yere gelmiştir.

Okul imkânlarının, veli, öğrenci ve öğretmen kalitesinin çok yüksek olması, başarının sürekli artmasını sağlamıştır. Bu nedenle Okyanus Koleji Güneşli Şubesi olarak bu başarının haklı gururunu yaşamaktayız.

Okulumuz köklü bir okul olmasından dolayı, okul kimliği ve okul kültürünü oluşturmuştur. Bu duruma gelmesinde, yapılan sosyal ve kültürel faaliyetlerin ve çeşitli alanlarda alınan başarıların yanı sıra; hizmet veren öğretmen, personel ve yöneticilerin de payı büyüktür.
    Bugün atacağımız adımların gelecekte okulumuzun elde edeceği başarılar için basamak oluşturacağını çok iyi bilmekteyiz. Şimdiden ortaya koyacağımız vizyon, misyon, değer ve ilkelerimiz ile stratejik amaçlarımız, gelecekte Okyanus Kolejleri Güneşli Şubesi’nin yüzünü ak edecektir.

Alışılagelmiş düşüncelerin aksine geleceğin eğitim dünyasında, öğrencilerin ferdi kabiliyetlerine bağlı olarak geliştirilen eğitim anlayışının ön plana çıkacağı bir gerçektir. Bu nedenle okulumuzda uygulanan programlarla, bireylerin potansiyellerini dengeli bir biçimde geliştirerek, özellikle çocuk yaşta başlayan karakter eğitimi ile de öğrencilerimizin her alanda gelişimleri hedeflenmektedir. İnsanların farklı kişiliklere ve mizaçlara sahip olduğu gerçeğinden hareketle, bireylere özgü olarak karakter eğitimi ve potansiyel gelişim uygulanmaktadır.

Sizleri evrensel bilgilerle donanmış zihinsel aydınlığı, sanatın her çeşidiyle renklenmiş duygusal heyecanı, etik değerlerle yücelmiş ruh bakımını, sporun sağlıkla bütünleşmiş bedensel gelişimini, vizyonu, erdemi, Okyanusenginliğinde bir hoşgörü atmosferini yaşamak için okulumuza çağırıyoruz…

Onur KAŞKAYA
    Okyanus Kolejleri
    Güneşli Müdürü
    onurkaskaya@okyanuskoleji.k12.tr

Güneşli Okyanus Koleji - Ulaşım Bilgileri

Adres : Bağlar Mah. Atatürk Cad. No:34 Güneşli - İSTANBUL E-Posta : gunesli@okyanuskoleji.k12.tr Telefon : 0 (212) 515 10 11 Faks : 0 (212) 602 08 03
    kroki

Bu sayfa ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşın.

• Cevabını bulamadığınız sorunuz var mı?
    • Buraya eklenmesini istediğiniz konu var mı?
    • Fazlalık olduğuna inandığınız bölüm var mı?
    • Bu bölümün metni açıklayıcı mı?
    • Görsellik sizi tatmin etti mi?
    Genel Müdürlük : Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1
    Esenkent - İSTANBUL
    Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding Kuruluşudur.
    Galaksi Reklam Ajansı