Düşünce Becerileri Sonuçları Açıklandı

OKYANUS KOLEJİ

Fatih Okyanus Koleji

Eğitim sektöründe büyümesini sürdüren Okyanus Kolejleri, 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'nda Halkalı Kampüsü'nden sonra Fatih Kampüsü'nü de hizmete açtı...

Okyanus Kolejleri'nin 10. kampüsü olan Fatih Okyanus Koleji, İstanbul'un Fatih semtinde, Edirnekapı Surları'nın yanında tarihi bir doku içerisinde 5000 metrekarelik alanda kurulu bulunuyor.

Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi'nin yer aldığı 600 öğrenci kapasiteli Fatih Kampüsü, bir eğitim ve yaşam merkezinde bulunması gereken tüm birimleri bünyesinde barındırıyor.

Rahat ve ferah 27 adet derslik, 4 adet laboratuvar, spor alanı, konferans salonu, kütüphane, yemekhane, iç bahçe ve kantin ile tarihi doku içerisinde eğitim ve öğretime hazır olan Fatih Okyanus Koleji, büyük bir heyecanla öğrencileriyle buluşmayı bekliyor.

Fatih Okyanus Koleji - Ulaşım Bilgileri

Adres :Karagümrük Mah., Kaleboyu Cd, 34400 İstanbul, Türkiye E-Posta : fatih@okyanuskoleji.k12.tr Telefon : (0212) 521 19 99Faks : (0212) 521 10 01
    kroki

Bu sayfa ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşın.

• Cevabını bulamadığınız sorunuz var mı?
    • Buraya eklenmesini istediğiniz konu var mı?
    • Fazlalık olduğuna inandığınız bölüm var mı?
    • Bu bölümün metni açıklayıcı mı?
    • Görsellik sizi tatmin etti mi?
    Genel Müdürlük : Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1
    Esenkent - İSTANBUL
    Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding Kuruluşudur.
    Galaksi Reklam Ajansı