• Avantajlı Kayıtlarımız Başladı
  • Masal Atölyesi

OKYANUS KOLEJİ

Fastrackids Eğitimi

ÇOCUKLARINIZ FASTRACKIDS İLE EĞLENEREK HIZLI ÖĞRENSİN:

FastTracKids, bütün dünyada kabul görmüş, Türkiye'de sadece Okyanus Kolejleri'nde tam kapsamlı uygulanan, Amerikan menşeli Okul Öncesinde eğlenerek, hızlı öğrenme eğitim sistemidir.

Astronomi, Biyoloji, Ekonomi, Amaç ve Yaşam, Doğa Bilimleri, Üretken Düşünebilme,Yeryüzü Bilimleri gibi dersler içermektedir. Akıllı tahtada çalışan Fastrackids programındaki yüzlerce etkileşimli içerik; sesli, animasyonlu ve etkileşimli konular ile çocuğun aktif olarak derse katılımı sağlanır. Konuya göre el becerileri ve düşünme becerilerini geliştirmesini sağlayan uygulamalı etkinlikler ile de konular eğlenceli bir etkiliğe dönüştürülür.

Her Öğrenci tahtaya çıkartılarak ders anlatması sağlanır, anlatımlar kameraya çekilerek hazırlanan CD, veliye gönderilir. Bu sayede öğrencinin topluma konuşma, özgüven, liderlik, sosyalleşme yönleri de geliştirilir.

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ GİRİN, DETAYLI BİLGİ İÇİN BİZ SİZE DÖNELİM.

Bu sayfa ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşın.

• Cevabını bulamadığınız sorunuz var mı?
    • Buraya eklenmesini istediğiniz konu var mı?
    • Fazlalık olduğuna inandığınız bölüm var mı?
    • Bu bölümün metni açıklayıcı mı?
    • Görsellik sizi tatmin etti mi?
    Genel Müdürlük : Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1
    Esenkent - İSTANBUL
    Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding kuruluşudur.
    Galaksi Reklam Ajansı