İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus Koleji Ortaokulu "Kapadokya-Pamfilya Kültür Gezisi"ne Gidiyor
Okyanus Koleji Ortaokulu "Kapadokya-Pamfilya Kültür Gezisi"ne Gidiyor Okyanus Koleji Ortaokulu "Kapadokya-Pamfilya Kültür Gezisi"ne Gidiyor
  • Paylaş
Okyanus Koleji Ortaokulu kademesi Sosyal Bilgiler Zümresi tarafından hazırlanan ortaokul öğrencilerinin katılacağı gezi 8-14 Mayıs 2016’da düzenlenecek.

"Kapadokya- Pamfilya Kültür Gezisi" programında öğrenciler  İç Anadolu  ve  Akdeniz bölgelerinin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde görme ve inceleme fırsatı bulacaklar.

Ortaokul Sosyal Bilgiler Bölüm Başkanı Sevda Gül "Okyanus Kolejleri olarak her ortamı bir sınıf, bir öğrenme  mekanını  olarak kullanıyoruz. Bu düşünce ile her yıl güzel ülkemizin her bir bölgesine gezi düzenliyoruz. Yaparak yaşayarak öğrenmeyi ilke edinmiş Okyanus Kolejleri ortaokul kademesinin  2016 yılındaki  rotası Kapadokya ve Antalya bölgesi. Kapadokya- Pamfilya gezisi ile günümüzden binlerce yıl evvel ilk yerleşimlerin başladığı ve doğal güzelliklerin bir tablo gibi yer aldığı  bu eşsiz topraklarda sırasıyla, Ürgüp , Göreme, Avanos, Side, Manavgat ve Alanya  bölgelerini gezeceğiz."

"Gezi Hem Akademik, Hem de Eğitim Açısından Önemli"

"Bu gezi ile öğrenciler İç Anadolu ve Akdeniz bölgelerinde yer alan bitki örtüsü, yer şekillerini yerinde inceleme fırsatı bulacaklar.  Ayrıca atalarımızdan miras kalan topraklardaki  tarihi eserleri ve doğal güzellikleri öğrencilere tanıtarak, tarih ve doğa  bilincini yeni nesillere  aktarılması sağlanacak."dedi.

Bu tür gezilerin öğrencilere grup içerisinde birlikte hareket etme becerisi kazandırdığını ve ekip ruhunu da aşıladığını ifade eden Gül, gezinin hem akademik, hem de eğitim açısından önemini vurguladı. 

8-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenecek "Kapadokya- Pamfilya Kültür Gezisi"ne tüm ortaokul öğrencilerimizi bekliyoruz.

Başvurmak isteyenler Sosyal Bilgiler öğretmeniyle iletişime geçebilirler.

Son Başvuru Tarihi: 22 Nisan 2016 

Gezi ücreti ve gezi hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

 


Haber
:
Sevda GÜL
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
22 Mart 2016, Salı 12:58
Okunma
:
15.376 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları