İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | NİSAN TEOG KAMPI Ortaokul Öğrencilerini Bekliyor
NİSAN TEOG KAMPI Ortaokul Öğrencilerini Bekliyor NİSAN TEOG KAMPI Ortaokul Öğrencilerini Bekliyor
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Ortaokul kademesi dönem boyunca düzenlediği TEOG çalışmalarına paralel olarak NİSAN TEOG KAMPI düzenliyor.

10- 15 Nisan 2016 tarihleri arasında (5 gece 6 gün) gerçekleşecek NİSAN TEOG KAMPI, TEOG sınavına 15 gün kala öğrencilerin sınava yönelik çalışmalarını yoğunlaştırmalarına  ve motivasyonlarını yükseltmelerine imkan tanıyacak.

 İlk defa bu yıl okul dışında gerçekleştirilecek olan NİSAN TEOG KAMPI, kamp ortamı için uygun özelliklere sahip, temiz hava ve tabiat içerisinde öğrencilerin rahat çalışacakları bir ortam olan Kırklareli İğneada'da gerçekleşecek.

Puanlara Göre Özel Oluşturulmuş Sınıflar ve 12 TEOG Denemesi

Hedef en yüksek kişisel sınav derecesini gerçekleştirmek olduğundan, kampa katılan öğrenciler okulda yapılan sınavlardaki puan ortalamasına göre oluşturulan kamp sınıflarında eğitim görecekler.

Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, T.C.İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce dersleri yanı sıra, 24 tane branş deneme sınavı uygulanacak. Bu deneme sınavlarının hemen ardından yanlış yapılan soruların çözümleri konu anlatımları ile birlikte verilecek. Bu branş denemeleri ile öğrenciler 480 adet soru çözmüş olacaklar.

Branş denemeleri dışında öğrenciler 12 adet genel TEOG denemesine girecekler ve deneme sorularında çözemedikleri soruların cevaplarına birebir olarak öğretmenleri ile ulaşabilecekler.

“Öğretmenine Sor”la 1800 Soru Çalışması

Ayrıca öğrenciler akşam saatlerinde “Öğretmenine Sor’’ çalışmasıyla kamp boyunca 1800 adet soru çözecekler. Çalışma sırasında çözemedikleri sorular hakkında öğretmenlerinden destek alabilecekler.

Kamp boyunca öğrenciler Nisan TEOG sınavına 15 gün kala toplam 2520 soru çözerek, çıkmış soruları irdeleyerek, konu tekrarı yaparak çalışmalarını yürütecekler.

“Öğrencilerimiz Kendilerini TEOG'a ‘TAM Hazır’ Hissedecekler”

Okyanus Kolejleri Ortaokul kademesi Ana Bölüm Başkanı Sabiha Yılmaz “Bu kamp içerdiği eğitim programı ile birlikte, TEOG rehberliği ile de farklılık taşıyor. Titizlikle hazırlanmış olan kamp programı 36 TEOG Denemesi, 2520 soru çözümü, rehberlik hizmetleri ve etkinlikleri ile bu kamp sonunda öğrencilerimiz kendilerini sınav için TAM hazır hissedecekler." Diğer bir yandan sınav baskısının arttığı şu günlerde böyle bir kamp sayesinde öğrencilerimiz ileride TEOG hazırlıklarıyla iligli hatırlayacakları güzel anılara sahip olacaklar." dedi.

PADEM’den Öğrencilere Birebir Danışman Hizmeti

TEOG kampında PADEM Psikoloji; alanında uzman eğitimcileri ile hazırlamış olduğu programla öğrencilerin sınava hazırlanma sürecini maksimum verimlilikle (Konsantrasyon ve Motivasyonla) değerlendirmeyi sağlayacak.

Kişi başı 1250 TL olan 120 kişilik kontenjana sahip olan NİSAN TEOG KAMPI'na katılmak için okul idarecileriyle iletişime geçebilirsiniz. Başvuru için son gün 6 Nisan 2016. İstanbul dışındaki Okyanus Kolejleri kampüsleri öğrencileri de kampa katılabilirler.

Nisan TEOG KAMPI hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

NİSAN TEOG KAMPI Programı

 


Haber
:
Sabiha YILMAZ
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
17 Mart 2016, Perşembe 09:13
Okunma
:
17.284 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları