İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesinde İlk Adım: "Mesleğimi Anlatıyorum"
Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesinde İlk Adım: "Mesleğimi Anlatıyorum" Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesinde İlk Adım: "Mesleğimi Anlatıyorum"
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bornova Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde 7 Kasım 2018 Çarşamba günü 5.sınıf öğrencilerimize konferans salonunda Rehber Öğretmenimiz Gülsüm DEMİRLİ'nin organize ettiği ‘Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında ‘Mesleğimi Anlatıyorum’ öğrenci sunumlarımız gerçekleştirildi.

"Mesleğimi Anlatıyorum" öğrenci sunumlarımız ile öğrencilerimizi hayal ettikleri meslekleri araştırmaya, öğrendikleri bilgileri arkadaşlarına aktarmaya teşvik ediyor, tanıtılan mesleklerle ilgili bilgi sahibi olmalarını sağlayarak bilgilerini paylaşma becerilerini geliştirmelerine destek oluyoruz.

Bu sunumda Doktor, Mimar, Bilim İnsanı, Kaleci, Moda Tasarımı, Mühendis, Öğretmen, Kimyager vb. meslekler tanıtıldı. Sunum eğlenceli bir şekilde sonlandırıldı.


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Nur Çiftçi
Tarih
:
12 Kasım 2018, Pazartesi 13:57
Okunma
:
597 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları