İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Kapsamında Karikatür'ün Ustası Salih Memecan ile Bornova Okyanus Kolejinde "Karikatür Üzerine" Eğlenceli Söyleşi
Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Kapsamında Karikatür'ün Ustası Salih Memecan ile Bornova Okyanus Kolejinde "Karikatür Üzerine" Eğlenceli Söyleşi Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Kapsamında Karikatür'ün Ustası Salih Memecan ile Bornova Okyanus Kolejinde "Karikatür Üzerine" Eğlenceli Söyleşi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
"Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" ile hayata geçirdiğimiz ''Mesleğimi yerinde tanıyorum'' projemiz 06.02.2019 Çarşamba Günü Salih Memecan Karikatür Mesleği ile başlamış oldu.

Haber bültenlerinin sonunda heyecanla beklenen Bizimcity, gazetelerin en keyifli köşesi haline gelen Sizinkiler'den bildiğimiz, karikatür denilince akla gelen ilk isimlerden olan Salih Memecan, Bornova Kampüsü'nde öğrencilerle buluştu.

02 Şubat Çarşamba Günü, öğrencilere karikatürlerinden örnekler göstererek eğlenceli bir söyleşi gerçekleştiren Salih Memecan, karikatür mesleği ile ilgili bilgiler verdi.

İyi bir karikatürist olmak için rahat çizmenin, komik olmak ve hayata farklı yönlerden bakabilmek gerektiğini söyledi. Sadece iyi karikatür çizmenin yeterli olmadığını, karikatürcünün bilgili olmasının da çok önemli olduğunun üzerinde durdu.


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
NUR ÇİFTÇİ
Tarih
:
08 Şubat 2019, Cuma 09:14
Okunma
:
707 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları