İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi
Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İkinci dönem de yapılmaya devam edilen meslek tanıtımı seminerleri ve iş yeri ziyaretleri başarıyla tamamlanmıştır.

Eğitimde En İyiler Ödül töreninde 'Yaşam Becerileri ve Kişisel Gelişim' kategorisinde birincilik ile taçlanan projemiz bünyesinde, öğrencilere mesleki kariyerlerinde giden yolda farkındalık uyandıran projemizin mesleki tanıtımı kapsamında, Bornova Ortaokul kademesi Rehberlik Servisi öğrencilerini 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında hayalini kurduğu mesleklerle tanıştırmıştır.

Proje kapsamında 8. ve 5. Sınıf öğrencileri, rehberlik servisi tarafından dağıtılan bilgi formları sonucunda elde edilen veriler ışığında, tanımak istedikleri mesleklerle hem teorik hem de uygulamalı olarak, alanında uzman katılımcıların desteğiyle yapılan seminerler ve iş yeri ziyaretleriyle bilgi edinmiş oluyorlar.

Seminer aşamasında Psikolog Özge ÖZDEMİR psikologluk, Burak ALANYALI yönetmenlik ve Gökhan ÖZDEN müzisyenlik mesleğiyle 5. ve 8. Sınıf öğrencilerine okul konferans salonunda interaktif bir sunumla seminer vermişlerdir.

Ayrıca, Ortaokul Kademesi 5. Sınıf öğrencilerinin mesleklerle bir gün geçirebilmesi adına yapılan iş yeri ziyaretleriyle de doktorluk, mimarlık, veterinerlik, pilotluk, öğretmenlik, avukatlık, ressam, inşaat mühendisliği moda tasarımı, akademisyenlik, çene cerrahı ve pasta tasarımı meslekleriyle tanışma imkanı bulmuşlardır.


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Seçil Kayalı
Tarih
:
12 Mayıs 2017, Cuma 12:33
Okunma
:
1.048 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları