İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Cambridge İngilizce Sınavları’na Başvurular Başladı
Cambridge İngilizce Sınavları’na Başvurular Başladı Cambridge İngilizce Sınavları’na Başvurular Başladı
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri ilkokul, ortaokul ve lise kademelerindeki öğrencilerini 4 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cambridge English Sınavları’na katılmaya çağırıyor. Son başvuru tarihi 12 Mart 2016.

Okyanus Kolejleri ilkokul, ortaokul ve  lise kademelerindeki öğrencilerini öğrencilerini, başarılarının uluslararası bir sınavla değerlendirilmesi ve aynı zamanda güçlendirilmesi gereken yönlerinin objektif bir sınavla tespit edilmesi için Cambridge English Sınavları’na katılmaya çağırıyor.

4 Haziran 2016 tarihinde Okyanus Kolejleri'nin tüm kampüslerinde gerçekleştirilecek olan Cambridge Üniversitesi’nin tüm sınavları Avrupa Ortak Dil Çerçevesi (Common European Framework of Reference) kriterleri ile denkleştirilmiş sınavlardır.

Türkiye’de ve Dünyada Pek Çok Üniversitede Geçerli Sınav Sertifikaları

Cambridge Üniversitesi’nin 7‐12 yaş grubuna sunduğu Young Learners (Starters, Movers, Flyers) Sınavları, öğrencileri öğrenmeye teşvik edecek eğlenceli, ilgi ve ihtiyaçlarına hitap eden, etkinliklerle zenginleştirilmiş sınavlardır.

Young Learners Sınavları ile oluşturduğu temeli akademik bir düzeye taşıyan KET (Key English Test), PET (Preliminary English Test), FCE (First Certificate in English) Sınavları ve CAE (Certificate in Advanced English) ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerimize dil öğrenme süreçlerinde adım adım gelişimlerini takip etme fırsatı sunar.

KET, PET, FCE ve CAE Sınavları’nın Sertifikaları Türkiye’de ve dünyada pek çok üniversitede geçerli olduğu gibi uluslararası şirketler ve devlet kuruluşlarında da kabul edilmektedir. 

4 Haziran'daki sınava girmek isteyenler 12 Mart 2016 tarihine kadar okulların muhasebe birimlerine başvurabilirler ya da gönderilen veli bilgilendirme mektubunda yer alan banka hesap numarasına havale yapabilirler.


Haber
:
Sevil SÜNGÜ
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
16 Şubat 2016, Salı 20:50
Okunma
:
30.925 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları