İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bornova Ortaokulda "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Projesinin Uygulamaları Devam Ediyor
Bornova Ortaokulda "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Projesinin Uygulamaları Devam Ediyor Bornova Ortaokulda "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Projesinin Uygulamaları Devam Ediyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sıradaki Meslek Ziyareti Öğretmen Olmak İsteyen Öğrenciler Tarafından Gerçekleştirildi

Eğitimde En İyiler Ödül töreninde 'Yaşam Becerileri ve Kişisel Gelişim' kategorisinde birincilik ile taçlanan projemiz kapsamında, öğrencilere mesleki kariyerlerinde giden yolda farkındalık uyandıran projemizin mesleki tanıtımında bu hafta Bornova Okyanus Koleji Ortaokul kademesi rehberlik birimi tarafından organize edilen ziyaret, öğretmen olmak isteyen öğrencilerle gerçekleştirildi.

Lise kademesi Müdürü ve Beden Eğitimi öğretmeni Alkım CEBBAR tarafından öğrencilere öğretmenlik mesleği hakkında bilgi verildi. Öğrenciler merak ettikleri konular hakkında sorularını sorma fırsatı bulurken sorulan sorulara içtenlikle cevap veren müdür, meslek hayatındaki deneyimlerini de öğrencileriyle paylaşması meslek tanıtımının oldukça verimli geçmesini sağladı.

Projenin Ortaokul 5. Sınıf öğrencilerinin hayal ettikleri meslekleri tanıyarak 1 gün geçirme aşaması yeni mesleklerle “Meslek Ziyareti Aşaması” devam edecektir.


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Seçil Kayalı
Tarih
:
01 Mart 2017, Çarşamba 16:23
Okunma
:
1.633 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları