İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bornova Ortaokul Kademesinde Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Kapsamında Sempozyum Yapıldı
Bornova Ortaokul Kademesinde Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Kapsamında Sempozyum Yapıldı Bornova Ortaokul Kademesinde Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Kapsamında Sempozyum Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji 5. ve 8. Sınıf Öğrencileri 2.Dönem Boyunca Hayallerindeki Meslekler Hakkında Bilgi Sahibi Olma ve Uygulama İmkanı Bulacaklar.

Projenin 09 Şubat 2017 tarihi ile başlayan bir diğer aşamasındahemen her meslek alanından uzman veliler meslek tanıtımı için öğrenciler ile buluşmakta ve kendi mesleklerini detaylı bir şekilde öğrencilere anlatmaktadırlar. Bu uygulama ile de öğrencilertanıtımı yapılan mesleklerle ilgili merak ettikleri ne varsa sormaya ve öğrenmeye devam etmektedirler.

Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri birbirinden farklı mesleğin (doktorluk, diyetisyenlik, eczacılık, futbolculuk, aşçılık, avukatlık, mühendislik, pilotluk, vb.) inceliklerini, çalışma şartlarını ve mesleğe ait birçok konuda detaylı bilgilerle buluşuyorlar.

Eğitimde En iyiler Ödül' töreninde 'Yaşam Becerileri ve Kişisel Gelişim 'kategorisinde birincilik ile taçlanan projemiz kapsamında,öğrencilere mesleki kariyerlerinde giden yolda farkındalık uyandıran projemizin mesleki tanıtımında bu haftanın konuğu Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Ana Bilim Dalında görev alan değerli Psikolog  Özge ÖZDEMİR KÖZ olmuştur. Kendisi öğrencilere renkli ve bir o kadar da eğitici bir seminer ile meslek tanıtımını tamamlamıştır.

Projenin ortaokul 5. Sınıf öğrencilerinin hayal ettikleri mesleklerle 1 gün geçirme aşaması “Meslek Ziyareti Aşaması” 2.dönem itibari ile devam edecektir.


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Seçil Kayalı
Tarih
:
13 Şubat 2017, Pazartesi 17:45
Okunma
:
1.241 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları