İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bornova Okyanus Ortaokulu Öğrencileri İngilizce Sunum Yarışmasında
Bornova Okyanus Ortaokulu Öğrencileri İngilizce Sunum Yarışmasında Bornova Okyanus Ortaokulu Öğrencileri İngilizce Sunum Yarışmasında
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
6 ve 7. Sınıf Öğrencileri "The Best Presenter" Olmak İçin Yarıştılar

Yabancı dil edinimi sürecinin sonuçlarını en belirgin şekilde öğrenciler ürettiklerini ortaya koyduğunda görebilirsiniz. Okyanus Kolejleri İngilizce Öğretmenlerinin izlediği çalışmalar da hep bunun üzerinedir. İngilizceyi bir ders olmaktan çıkarıp yaşama entegre edebilme, hedef dilde düşünen ve üreten bireyler yetiştirme amacı ile tasarlanan “Presentaiton” Sunum yarışmaları 6. ve 7. sınıf öğrencilerinin tüm bilgi birikimi ve emeklerini ortaya koymaları ile gerçekleştirildi.

İlk önce kendi sınıflarında, hazırladıkları sunumları sınıf arkadaşlarına sergileyen öğrenciler bir sonraki aşamada yarışabilmek için tüm hünerlerini sergilediler. Sınıf içinde 1. olan öğrenciler ise yarışmanın ikinci etabı olan sınıflar arası ayağı için okulun konferans salonunda yarıştılar.

Sunumlar sonunda jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu ilk üçe giren öğrencilere öğretmenleri tarafından sertifikaları takdim edildi.


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Nur Çitfçi
Tarih
:
20 Mart 2018, Salı 18:33
Okunma
:
1.029 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları