İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bornova Okyanus Ortaokulu Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi
Bornova Okyanus Ortaokulu Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Bornova Okyanus Ortaokulu Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Meslekleri Hakkında Tüm Bilgileri Yerinde Öğrendiler

5. sınıf öğrencileri proje kapsamında HCP Yapı İnşaat'a Mimar Erel HECİPOĞLU ve İnşaat Mühendisi Mehmet Emin Hecipoğlu'nu ziyarete gidip hayallerindeki meslekleri yerinde inceleyip, görme ve bilgi edinme fırsatını buldular. 

Mimar Erel HECİPOĞLU öğrencilere Green Sitesi projesinde tüm sahayı gezme ve gözlem yapma fırsatını sunarak onlara öğrenim hayatları boyunca unutmayacakları bir deneyim yaşatmış oldu. Gezi esnasında baret ve önlükler de hediye edilen öğrenciler mimarlık ve inşaat mühendisliği hakkında akıllarına takılan tüm soulara yanıt buldular. Mimar ve inşaat mühendislerinin çalışma koşulları, saatleri, ne iş yaptıkları ve ne konumda çalıştıkları gibi detayalı bilgileri yerinde gözlemleyerek edinen öğrenciler okullarına son derece heyecanlı dönüp herkese bu gezide öğrendiklerini de aktarıdılar.

Mesleki kariyerlerine giden yolda farkındalığın, yaşanmışlığın, deney ve gözlem bilgisinin önemini aktaran projenin meslek ziyareti etabı devam etmektedir.

 


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Nur Çiftçi
Tarih
:
17 Mayıs 2018, Perşembe 01:55
Okunma
:
1.327 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları