İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bornova Okyanus Kolejinde Teknoloji ve Sosyal Medya Kullanımının Önemi Semineri
Bornova Okyanus Kolejinde Teknoloji ve Sosyal Medya Kullanımının Önemi Semineri Bornova Okyanus Kolejinde Teknoloji ve Sosyal Medya Kullanımının Önemi Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bornova Okyanus Koleji Ortaokulu 5.6.7 ve 8.sınıf öğrencilerimize Rehberlik Birimi olarak, Teknolojinin ne olduğunu, teknolojinin yararlarını ve zararlarını anlatan bir sunum gerçekleştirildi.

Günümüzde gelişen teknolojiyle ve internet kullanım alanının geniş kitlelere yayılmasıyla birlikte iletişim bir kat daha güçlü ve önemli hale geldi. Yaşam şeklimiz, alışkanlıklarımız, eğlence anlayışımız, iletişim şeklimiz çok hızlı olarak değişiyor artık. Öyle ki bazen bu hızlı değişime ayak uydurmakta güçlük çekiyoruz.

Bornova Okyanus Koleji Ortaokulu  5.6.7 ve 8.sınıf öğrencilerimize Rehberlik Birimi olarak, Teknolojinin ne olduğunu, teknolojinin yararlarını ve zararlarını anlatan bir sunum gerçekleştirildi. Sosyal Medyanın ne olduğu, sosyal medyada paylaşım yaparken nelere dikkat edilmesi ve nasıl kullanılması gerektiği noktasında öğrencilere hap bilgiler verildi. Sunum videolarla ve kısa filmle  pekiştirildi.

Sunum sonrası öğrenciler, merak ettikleri soruları sorarak, dikkat edilmesi gereken noktaları öğrenerek bu konuda farkındalıklarını arttırmışlardır.


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
IŞIN SOYSAL
Tarih
:
03 Mayıs 2019, Cuma 12:24
Okunma
:
619 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları